Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Golfrejser og aktiviteter på Dansk Golfshow i Messecenter Herning

Gå til 2011 udgaven af Dansk Golfshow

De to udbydere af golfrejser Krone Golf Tours og Green2Green, som begge har Portugal på programmet er blandt udstillerne på Dansk Golfshow.

Dansk golfshow, som markedsføres som Danmarks største golfmesse afholdes 20-22 februar som en del af feriemessen Ferie For Alle 2009 i Herning Messecenter.

Se mere om om feriemessen herunder åbningstider og entrépriser på Ferie For Alle 09 i Herning.

Golfrejser på Ferie For Alle 09
Rejsebureauerne Green2Green og Krone Golf Tours deles om et 134 m2 stort golfrejse-torv, hvor man kan møde repræsentanter fra rejsemål og hoteller fra hele verden.

Green2Green og Krone Golf Tours er sammen med GolfBureauet, Via Travel, Fairway Tours og Bounty Club blandt de største udbydere af golfrejser til Portugal.

Se mere om Golfrejser til Portugal .

Aktiviteter og konkurrencer på Dansk Golfshow
På golfmessens driving ranges kan alt udstyr testes, og på de tre messedage vil der løbende være aktiviteter og underholdning.

Eksempelvis kan man få 15 minutters gratis golfundervisning af en golf-pro (skal bookes på forhånd på messen), der er show med trick-shot showmanden David Edwards to gange dagligt og undervisning i putte-teknik på PGA putting green clinic.

Se hele aktivitetsprogrammet på Dansk Golfshow 2009

Sideløbende med aktiviteterne afholdes konkurrencer til støtte for Red Barnet. Der er flere kategiorier herunder længste drive i golfsimulator og bunker konkurrence. Man får 2 forsøg (det bedste gælder) for 10 kroner. Pengene går ubeskåret til Red Barnet. Blandt præmierne er greenfee til jyske golfbaner og gavekort til weekendophold doneret af Himmerland Golf & Country Club.

For 20 kroner kan man desuden på Golfmagasinets stand forsøge sig i en golfsimulator på at få hole-in-one. Der er en Kia Ceed bil til 240.000 kroner på højkant til en sådan dygtig (og heldig) gæst.

Af andre aktiviteter kan nævnes testkørsel af Sedgeway tohjuler, Bridgestone Ball Fitting Challenge som rådgiver om det optimale valg af golfbold og microGolf på en dertil anlagt bane, hvor til det i øvrigt er tilladt at medbringe eget udstyr (hcp 36 eller tilsvarende kræves for at deltage).

Ferieophold med golf i Portugal
Som et alternativ til deciderede golfrejser tilbyder mange rejsebureauer ferieophold med golf.

I Portugal koncentrerer golfrejser og ferieophold med golf om de tre hoveddestinationer Algarve, Lissabon(Lissabonkysten) og Óbidos også kaldet Oeste, som måske er det smukkeste og ligger meget idyllisk i Portugals traditionelle frugtplantage-område.

Se også: Information om golfrejser til PortugalKommentarer

Endnu ingen kommentarer