Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Minicruise med danse-workshop fra Lissabon til Spanien og Marokko

I april 2009 kan man fra Lissabon tage på minicruise med skibet MS Funchal til byerne Cadiz ved Gibraltar og Tanger på den afrikanske side af det smalle stræde mellem Spanien og Marokko.

Danças no Mar
Forårets minicruise finder sted fra 26. til 29. april 2009 og er udover at være et krydstogt også en slags danseskole.

Der vil ombord løbende være workshops i såvel europæiske som afrikanske danse. Fra Syd- og Mellemamerika er Tango og Salsa også på programmet.

Man bestemmer selvfølgelig selv, om man vil deltage og programmet er tilrettelagt så både øvede og mindre øvede kan være med.

Cruise skibet Funchal
Det 503 fod lange crise skib er bygget i 1961 og har plads til 571 passagerer og 155 besætningsmedlemmer.

Oprindeligt blev det klassiske skib bygget som portugisisk præsident-yacht til brug for statsbesøg.

Senere overgik MS Funchal til at være reglært cruise skib for primært britiske cruise-turister. Inden da var MV Funchal ejet af den rigeste familie på Azorerne.

MS Funchal er netop ankommet til Lissabon, hvor hun ligger ved Santa Apolonia krydstogt kajen efter en tur til Australien.

Der er swimming pool, to restauranter, flere barer, casino, mini-gym, aften-biograf og diverse butikker ombord. Kahytterne er alle forsynet med air condition og skibet er i øvrigt meget majestætisk og syner ikke 'tungt', som mange moderne cruise skibe gør.

Det 47 år gamle cruiseskib er luksuriøst på samme måde som en velholdt klassisk bil af et bedre mærke. Der er få super-moderne bekvemmeligheder, men masser af klassisk luksus, og skibet har fået en relativ nænsom opgradering med soldæk, air condition med videre.

Minicruise-priser
Er man frisk på 4 dage til havs og på at besøge Tanger i Marokko og Cadiz i Spanien er et minicruise med MV Funchal en relativ billig fornøjelse. Der er hel-pension ombord (excl drikkevarer) og danse-workshops er også inkluderet. Som altid skal man dog regne med at bruge en del penge på krydstogt - ikke mindst når man er i land på turens stop.

Krydstogt med dans udbydes fra 235 euro per person i nederste indvendige dobbeltkahyt, men de fleste vælger udvendig kahyt, hvor priserne begynder ved 405 euro per person i dobbeltkahyt. Hertid kommer skatter på 54 euro for alle passagerer.

Se mere på www.dancasnomar.com .

Gerunder video med det gode cruiseskib MS Funchal i Australien 2008:


Og herunder endnu en video, hvor man hvis man dobbelt-klikker på Youtube billedet kan læse mere om MS Funchal's historie til tonerne af Portugals Melodi Grand Prix bidrag fra 2008 "Senhora do Mar":Kommentarer

Endnu ingen kommentarer