Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Chelsea fyrer Scolari - den tidligere portugisiske landstræner

Med omgående virkning blev Luiz Felipe Scolari mandag den 9. februar 2009 fyret som manager for den engelske storklub Chelsea.

Scolari havde i længere tid haft problemer med at få Chelsea holdet til at skabe resultater, og det er de manglende resultater, som er den direkte årsag til at Chelsea ejer, russer og oliemilliardær Abramovic vil have nye kræfter ind.

Abramovic er kendt for sin utålmodighed, når topresultaterne udebliver, og efter et par middelmådige resultater mod mindre betydende hold i den engelske liga er Scolari's fyring ikke den store overraskelse.

Foreløbig bliver det assistent-træner Ray Wilkins, som overtager ansvaret for Chelsea efter dagens fyring af Scolari. Chelsea holdet omfatter de fem portugisiske landsholdsspillere Deco, Bosingwa, Ricardo Cavalho, Quaresma (udlånt fra Milano) og Paulo Ferreira. Desuden er den mindre kendte Henrique Hilário en del af Chelsea truppen.

Lægger man dertil de 3 brasilianere, som indgår i truppen, er Chelsea én af, hvis den mest portugisiske klub i den engelske Premier League - blandt andet takket være Scolari.

Se også pressemeddelelse på Chelsea hjemmesiden.

Det blev til kun 7 måneder for den tidligere brasilianske landstræner og verdensmester og tidligere portugisiske landstræner Scolari i Chelsea.

Se også artikel om Scolari's fyring på den engelske avis The GuardianKommentarer

Endnu ingen kommentarer