Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Herning feriemesse større end nogensinde

Når Ferie For Alle 2009 feriemessen slår dørene op den 20. februar 2009 bliver den ifølge arrangørerne den største feriemesse nogen sinde i Herning med hele 850 udstillere.

I alt vil Herning feriemessen i 2009 omfatte 14 haller og dække 66.000 m2. Heraf står campingudstillingen for hele 37.000 m2.

Nyt tema: Udeliv
Som noget nyt er der i hal K i Messecenter Herning (MCH) fokus på aktiv ferie herunder cykling, dykning, kano, kajak, snorkling, trekking, vandring/trekking, mountainbiking, klatring og rapelling.

Ferie For Alle messens arrangører opfordrer alle interesserede til at tage badetøj og håndklæde med. Man kan blandt andet prøve dykning, kano/kajak, bueskydning, rapelling fra klatretårn og mountainbiking på kuperet bane.

Dansk Golfshow
Se mere om aktiviteter på Herning messens Golfshow .

Rejser til Portugal
7 af de deltagende rejsebureauer deriblandt FDM Travel og MyTravel har Portugal på programmet.

På Herning messen kan man blandt andet høre om cykelferie på Azorerne med Merlot Tours, Storbyferie i Lissabon med FDM Travel, solferie i Algarve med Sun Tours, Vandreferie på Madeira med Ruby Rejser, storbyferie i Porto og Lissabon med MyTravel, kombineret tur til Azorerne og Lissabon med Gislev Rejser og rejser til Azorerne med specialisten Bravo Tours.

Se mere om åbningstider, entré og øvrige aktiviteter på Ferie For Alle 2009.

Campingmesse i Herning
Man gør ikke noget halv i Herning, når det handler om camping. Hele 6 haller i Messecenter Herning er dedikeret til campingfolket.

Man kan blndt andet se de nyeste campingvogne og autocampere - foruden teltvogne, telte, fortelte, campingudstyr og campingtilbehør.

Der er desuden stande med repræsentater fra over 100 campingpldser fra ind- og udland.

I de tre dage messen i Herning varer er der løbende foredrag for campingfolket i lokale 3 ved (udenfor) Indgang Vest.

Se foredragsprogrammet på campingmessen i Herning.

Ferie For Alle messen i Herning hallerne afholdes 20-22 februar 2009.


Publiceret Feb 10 2009, 11:49 AM af Sean Dahl
Emner:

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer