Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Golfrejser til Portugal på Herning feriemesse 2009

Én af de største stande på Ferie For Alle 2009 messen i Herning indehaves af to rejsebureauer med speciale i golfrejser.

Standen er på 134 m2 og en del af Dansk Golfshow på Herning feriemesse den 20-22 februar 2009.

Besøg af repræsentanter fra Portugals golfhoteller
Golfrejser er hovedområdet for bureauerne Krone Golf Tours og Green2Green, som har inviteret repræsentanter fra følgende hoteller og områder med relevans for golfrejser til Portugal med på feriemessen i Herning:

  • Pestana Hotels & Resorts, hoteller i hele Portugal
  • Tivoli Hotels & Resorts, hoteller i hele Portugal
  • CS Hotels, Golf & Resorts, hoteller i hele Portugal
  • Praia d`El Rey Golf & Beach Resort ved Óbidos nord for Lissabon
  • Regionen Costa Azul syd for Lissabon

Pestana Hotels & Resorts
Den store Pestana kæde omfatter godt 80 hoteller beliggende i Portugal, Brasilien og i mange andre tidligere portugisiske kolonier. 

Pestana kæden er Portugals måske bedste hotel-kæde. I hvert fald blev Pestana Hotels kåret som Portugals Leading Hotel i både 2007 og 2008.

Til golfrejser er Pestana Hotels et oplagt valg på grund af de mange gode lokationer. Det topratede 5-stjernede Pestana Palace i Lissabon ligger i bydelen Belém, og længere vestpå tæt på de kendteste golfbaner er det 4-stjernede Pestana Cascais og måske endnu mere det 4-stjernede Pestana Sintra Golf populære golfhoteller på Lissabonkysten.

Pestana kæden har også 8 hoteller på Algarvekysten.

Se Algarve hotel tilbud på overnatning på Pestana hoteller.

Tivoli Hotels & Resorts
Tivoli Hotels & Resorts er en lidt mindre hotel-kæde i den eksklusive klasse. Der er 3 hoteller i Lissabon og 2 i Sintra, som er meget populære til golfrejser. Hertil kommer 5 hoteller på Algarvekysten og et enkelt på Madeira.

Tivoli Hotels & Resorts gør meget ud af gøre opholdet til en oplevelse, og i mange reviews prises eksempelvis Tivoli Lisboa, som faktisk for et 5-stjernet hotel i Lissabons centrum har rimelige priser.

Hotel Tivoli Sintra med 4 stjerner i Sintras centrum får også megen ros. Det andet Tivoli hotel i Sintra hedder Tivoli Palacio de Sintra og får hos eksempelvis Tripadvisor på nettet topkarakterer af de fleste anmeldere. Tivoli Palacio de Sintra er med sine 5 stjerner dog en smådyr fornøjelse i højsæsonen.

Se Lissabon hotel tilbud på overnatning på Hotel Tivoli Lisboa.

CS Hotels
På messen er der også besøg af repræsentanter for CS hotel-kæden. De 5 CS hoteller ligger på Madeira, Algarve og i Douro vinområdet.

Specielt CS hotellerne i Douro er unikke, men måske ikke så relevante for golfrejser. Der er dobbeltværelser med flot udsigt over Dourodalen fra omkring 190 euro per nat i højsæsonen på eksempelvis Pousada CS Solar da Rede i Douro.

Praia d'El Rey Golf & Beach Resort
Praia d'El Rey golfbanen anses af mange for at være den bedste golfbane i Portugal, og et ophold på Praia d'El Rey resortet er ligeledes blandt det allerbedste Portugal kan tilbyde golf-enthusiaster.

Praia d'El Rey ligger mellem den gamle middelalderby Óbidos og fiskerbyen Peniche. Golfrejser til Praia d'El Rey banen tæt ved Óbidos er selvfølgelig mest afslappende, når man bor på golfbanens egen resort.

På Praia d'El Rey Golf & Beach Resort findes det 5-stjernede Marriot Hotel, og man kan alternativt leje en apartment ved golfbanen. En golflejlighed på Praia d'El Rey med plads til op til 4 personer fås fra kun 180 euro i juli måned. Priserne svinger en del over året. I april, september og oktober kan samme golflejlighed fås fra omkring 160 euro per dag, mens prisen i februar kun er 130 euro. Hertil kommer greenfees.

Se Praia d'El Rey apartment tilbud på golfferie på Praia d'El Rey.

Costa Azul regionen
Costa Azul regionen udgøres af det blandt portugisere meget populære ferieområde på Setúbal halvøen få kilometer syd for Lissabon.

Området har selv flere ganske gode golfbaner og ligger i øvrigt i køreafstand til de kendte (og dyre) Quinta da Marinha, Oitavos og Penha Longa baner.

Costa Azul omfatter blandt andet ferieområderne Costa da Caparica, Troia, Sesimbra og (byen) Setúbal. Lidt længere sydpå finder man den fantastiske strand ved Comporta.

Se Portugal hotel tilbud i det ofte lidt billigere Costa Azul område.

Udover de ovennævnte repæsentanter fra Portugal har golfrejse-eksperterne inviteret yderligere 5 hoteller fra andre populære golfdestinationer i Spanien, Skotland, Tyrkiet og Irland.

Se også:
Golf i PortugalKommentarer

Endnu ingen kommentarer