Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Find billig benzin i Portugal

Et nyt web site tilbyder at hjælpe med at finde den billigste benzin i Portugal.

Hjemmesiden med benzin- og diesel priser er oprettet af Portugals generaldirektorat for geologi og energi. Siden støttes af økonomi- og innovationsministeriet.

Til lejligheden har siden med benzinpriser fået et kort over Portugal implementeret, således at man ved en hurtig søgning kan finde benzin-priser i hele Portugal eksklusiv Azorerne og Madeira.

Billig benzin hos Jumbo supermarkedet i Lissabon
Man kan for eksempel udvælge Lissabon-området, hvor 95-oktan blyfri benzin (på portugisisk gasolina) mandag den 23. februar 2009 var billigst hos supermarkederne Jumbo i Alfragide og Jumbo i Alverca (nordlige Lissabon), begge steder med 1,079 euro per liter.

Diesel, som i Portugal hedder gasóleo, var ligeledes billigst med 0,874 euro per liter hos de to Jumbo tankstationer.

Det er også muligt at definere et særligt område af eksempelvis Lissabon som søge-område efter billigste benzin. Søgte man på Lissabon centrum i februar 2009 var Repsol på Campo Grande blandt de billigste tankstationer, dog slået på dieselprisen af Cipol tankstationen Posto de Combustiveis Auto Penha.

Billigste benzin og diesel i Portugal
Den billigste diesel i hele Portugal var den 23. februar til salg hos supermarkedet Pingo Doce i Caldas da Rainha 90 kilometer nord for Lissabon til 0,797 euro per liter.

Portugals billigste liter blyfri 95 oktan benzin kunne samme dag findes hos supermarkedet Ferira Nova i byen Aveiro samt hos Pingo Doce i Caldas da Rainha til 0,999 euro, svarende til 7,43 kroner. 

Gennemsnitspriser på benzin i Portugal
På hjemmesiden kan man desuden finde gennemsnitspriser på brændstof, som blandt andet viser at den 22. februar var gennemsnitsprisen for en liter diesel i Portugal 0,952 euro, og en liter 95-blyfri benzin i Portugal kostede samme dag i gennemsnit 1,164 euro.

Der er i øvrigt værd at bemærke at benzinpriserne i Spanien som oftest er 10-20% under portugisisk niveau.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer