Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Køb hus i Portugal og få en ny bil gratis

Boligmarkedet i Portugal er ikke upåvirket af den økonomiske uro verden over i starten af 2009.

Det er endnu ikke konstateret prisfald på boligmarkedet i Portugal i en størrelsesorden som i Danmark, Irland, England og Spanien, men der er dog en klar nedafgående pristrend. Se omtale af nylig rapport over prisudvikling på fast ejendom i Portugal.

Gratis bil for at købe et hus
Man kan naturligvis diskutere, hvorvidt en gratis bil er gratis eller ej, hvis man samtidig betaler for et dyrt boligkøb, men en ejendomsmægler i Sintra har efter eget udsagn ifølge nyhedsbureauet Lusa solgt 9 huse på denne vis i en ny bebyggelse i Massamá tæt på det gamle Sintra.

Nogen af kunderne var lettere overraskede over tilbuddet og troede, der var tale om en lodtrækning efter at de havde købt deres hus til typisk mellem 200 og 300.000 euro.

Sintra er i Danmark kendt for at være byen, hvor den danske eventyrdigter H.C. Andersen i en periode tog ophold og holdt meget af.

Kampagnen fortsætter til 30. april 2009, hvorefter promotor João Mota fra firmaet Telhados da Cidade planlægger at ville introducere lignende tilbud på nybyggede boliger i Estoril, Cascais, Amadora (Lissabon) og Savacém.

Se mere i den portugisiske online-avis Oje om special-tilbud på huse i Massamá i området Quinta das Flores ved Sintra (på portugisisk). 

Se også:
Bolig og investering i PortugalKommentarer

Endnu ingen kommentarer