Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


CL kampe Bayern Munchen-Sporting og Porto-Atlético

Se også: Kvartfinaler og resultater i CL slutspillet 2009

UPDATE: 11 marts 2009: FC Porto er fortjent videre til kvartfinalerne i Champions League efter en velspillet, men målløs kamp hjemme mod Atlético Madrid. Se kommentar på TV2.

UPDATE 10. marts 2009: Sporting blev ydmyget med resultatet 7-1 til Bayern Munchen. Kun João Moutinhos enlige mål for Sporting formåede at skabe et lyspunkt ved stillingen 4-1. Se João Moutinhos kommentarer på Goal.com.


Sporting Lissabon besøger den 10. marts Bayern Munchen i Champions League i ottendedelsfinale returkampen, som med al sandsynlighed bliver Sportings farvel til Champions League turneringen for denne gang.

Sporting skal indhente et 0-5 nederlag hjemme i Lissabon for at gå videre til CL kvartfinalen, og det er højst urealistisk mod Bayern Munchen, som godt kan ligne en vinder af Champions League.

Kampen går igang 20.45 i Tyskland.

CL kamp FC Porto mod Atlético Madrid
For storklubben FC Porto er det udsigt til CL kvartfinaleplads, hvis målet holdes rent i onsdagens kamp mod Atlético.

Den nordportugisiske tidligere vinder af Champions League med træner José Mourinho ved roret i sæsonen 2003/2004 har et udmærket 2-2 CL resultat med fra Spaniens hovedstad før returkampen den 11. marts 2009 i Porto.

CL kampen Porto-Atletico går igang 19.45 lokal tid i Portugal (20.45 dansk tid).

Kommentarer i pressen før CL kampene
Den spanske træner Abel Resino, som siden 2009 har stået for ledelsen af Atlético Madrid står til at blive fastansat, hvis Atlético vinder over Porto eller på anden måde kvalificerer sig videre til kavartfinalen i Champions League. Se mere på Goal.com. Resino har selv tidligere været målmand for netop Atlético. Trænerjobbet i Madrid er 49-årige Resinos første topjob som træner - og foreløbig er han altså blot på prøve.

Mission Impossible er karakteristikken mange sportsmedier giver Sporting Lissabons chancer mod Bayern Munchen den 10 marts 2009.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer