Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk






Priser på mobilsamtaler stiger i Portugal

Landets største mobilselskaber har sat deres takster op.

Allerede den 1. marts 2009 lagde TMN ud og snart fulgte Vodafone og Optimus efter med prisstigninger på mobilsamtaler for portugisiske kunder på omkring 2,5%.

Visse abonnementsformer er dog udeholdt af prisstigningerne.

TMN (Telecomunicações Móveis Nacionais) er Portugals førende mobilskab og ejes af Portugal Telecom (PT). TMN sidder på over 50% af mobiltelefoni-markedet i Portugal.

Andre mobil-operatører i Portugal
Langt de fleste mobiltelefoner i Portugal fungerer som pay-as-you-go dvs. uden abonnement.

Blandt Portugals billigste operatør-selskaber finder man lavprisselskabet Uzo, som også er ejet af PT. Per 10. marts 2009 kostede et minuts samtale på Uzo 0,162 Euro svarende til 1,20 kroner. Såfremt man indbetalte 15 euro, kunne man dog tale for 0,122 euro svarende til 91 øre i minuttet i 30 dage.

Phone-ix ejes af det portugisiske postvæsen CTT. Tjenesten blev oprettet i slutningen af 2007 og giver rabat på samtaler til andre Phone-ix kunder.

Rede4 svarer til Uzo idet Rede4 er et lavprisselskab ejet af Optimus. Også Vodafone har et lavprisselskab ved navn Vodafone Directo.

Et lidt mindre selskab er Talk Talk Mobile, som ejes af britiske The Phone Warehouse.

Prisstrukturerne er lidt af en jungle, så det kan godt betale sig at shoppe lidt rundt, hvis man som nytilkommer til Portugal har brug for en mobiltelefon.

Se også: Mobiltelefoni i udlandet bliver billigere (fra august 2008)



Kommentarer

Endnu ingen kommentarer