Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Billig flybillet til Madeira fra Lissabon med TAP

Det portugisiske luftfartsselskab TAP har introduceret nye priser på mange af sine afgange fra Lissabon til Funchal på Madeira.

Billigste flybillet til Madeira med TAP koster 47 euro og modsat vej fra Funchal/Madeira til Lissabon er den laveste pris 41 euro.

Se også: Billig-rute direkte fra København til Madeira.

Easyjet stadig billigst fra Lissabon til Madeira
En flyrejse (returrejse) med Easyjet Lissabon-Madeira-Lissabon kan gøres fra omkring 68 euro totalt med én kuffert, forudsat at man betaler med Visa Electron.

Betaler man med dankort/andet debetkort hos Easyjet er der yderligere 2,75 euro at betale. Med internationale kreditkort betaler man hos Easyjet 2,5% af værdien af rejsen (det er meget) og som minimum 5,50 euro ekstra.

Konklusionen er dog at Easyjet fremdeles har de billigste flybilletter på langt de fleste dage fra Lissabon til Madeira.

Direkte fra Lissabon til Porto Santo
Skal man derimod til Porto Santo øen ved Madeira, som har en 9 kilometer lang sandstrand, er der kun direkte afgange med TAP, hvor billigste flybillet koster omkring 230 euro (returbillet).

Det er også muligt at flyve med TAP fra Porto i Nordportugal til Madeira (Funchal), men priserne er normalt væsentligt højere end fra Lissabon.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer