Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


"Vi vil helst til Algarve" - professionelle snooker-spillere valgte Algarve til World Series Snooker

Årets første World Series snooker event vil blive afholdt 8-10 maj 2009 i byen Portimão på Algarvekysten.

Flere byer havde ifølge arrangør Pat Mooney, som er direktør for FSTC sports management, lagt billet ind på det for snooker-interesserede vigtige World Series Snooker event.

Både Berlin og København måtte dog se sig slået, da de professionelle snookerspillere stemte om, hvilken by snooker eventet skulle afholdes i.

World Series Snooker
Snooker er voldsomt populært i England, hvor det ofte vises på TV. De bedste spillere rangerer på lige fod med gode fodboldspillere, og sponsorer og den letbenede del af pressen i England flokkes om snookerspillerne for at få del i stjernestøvet. 

Den fornemste turnering inden for snooker er World Snooker Championship, som anses for snooker verdenens VM. I øjeblikket indehaves VM titlen af den i England særdeles kendte Ronnie o'Sullivan, som ud over at være super-hård til snooker også har et særdeles omskifteligt privatliv.

O'Sullivan er dog så vidt vides ikke med, når der i Portimão afholdes World Series Snooker finale. Det er til gengæld John Higgins, Steve Davis, Stephen Maguire, Graeme Dott, Shaun Murphy og Ken Docherty.

Snooker spillere med sans for forretning
De herrer snookerspillere John Higgins og Graeme Dott har sammen med deres managers og TV-kanalen Eurosport for længst gennemskuet at der er rigtig mange penge i snooker i England.

World Series Turneringen blev i 2008 stablet på benene af spillerne sammen med Eurosport for at den engelske snooker-succes skulle have lov at udbrede sig til resten af verden.

I alt fire World Series Snooker events blev afholdt i 2008 i byerne Warszawa, Berlin og på kanal-øen St. Hellier. Finale-eventet fandt sted i Moskva.

Når hverken Berlin eller København faldt i spillernes smag til maj 2009 eventet, er der med stor sandsynlighed en økonomisk årsag, som Pat Mooney dog med takt undlod at nævne overfor pressen, da Portimão blev udnævnt til værtsby.

World Snooker Series i Portimão er sponseret af Portugals Turistråd og Portimão's bystyre. Der transmiteres direkte fra Wold Series Snooker 8-10 maj på Eurosport.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer