Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Berømt portugisisk heste-dressur træner besøger Danmark

Den berømte dressur-træner Rodrigo da Costa Matos besøger Danmark i maj 2009.

Rodrigo da Costa Matos er til dagligt Principal Rider på den fornemme Escola Portuguesa de Arte Equestre (E.P.A.E.), som er Portugals statslige skole for ridekunst. Se mere på E.P.A.E. hjemmesiden.

Den talentfulde rideinstruktør tilbringer dog ofte perioder uden for Portugals grænser og arbejder desuden for andre stutterier i Lissabons omegn.

Desuden driver Rodrigo da Costa Matos sin egen rideskole sammen med Charlotte Wittbom.

Verdenskendt dressur-træner giver kurser i Ganløse
Rodrigo viste meget tidligt som ung rytter et unikt talent for at kommunikere med heste, og i dag er han én af de mest respekterede trænere i Portugal.

Rodrigo da Costa Matos har blandt andet optrådt for Den engelske dronning Elizabeth II på Wembley Arena og for paven i Rom. Han har desuden i mange år været en eftertragtet dressur-træner på begge sider af Atlanten.

Den portugisiske heste-kender er berømt for så at sige altid at kunne forbedre harmonien mellem hest og rytter uanset niveau på sin egen blide måde.

Rodrigo da Costa Matos besøger Stutteri Egelund i Ganløse 8-10 maj 2009. Et kursus med den kendte portugiser koster 1850 kroner per ekvipage. Tilskuer entré er 200 kroner (hele weekenden) for at se mesteren i arbejde.

Mere information kan findes på Lusitano.dk under ridekurser.

Se også: Lusitano heste i Portugal

Herunder video med Escola Portuguesa de Arte Equestre under en sommer-opvisninger i Queluz National Paladset ved Lissabon:

 Kommentarer

Endnu ingen kommentarer