Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Oplevelser for børn i Portugal - på fodboldskole med Liverpool i Albufeira

I sommeren 2009 vil børn i alderen 5-15 år kunne deltage i Liverpools fodboldskole i Algarve.

Liverpool fodboldskolerne for børn er en årlig tilbagevendende begivenhed i Spanien, og nu afprøves konceptet 8-10 juli i Albufeira i Portugal.

Liverpool fodboldskole for børn
Der er ingen krav til børnene udover at de skal være motiverede for at lytte til Liverpools professionelle trænere. Der skader dog bestemt ikke at have spillet fodbold før.

Til gengæld skal forældrene indstille sig på at åbne tegnebogen, da et 3-dages kursus uden ophold og med delvis forplejning koster 225 euro. Vælger man at give det håbefulde afkom 6 dage på Liverpool fodboldskolen betaler man 395 euro.

Alle børnene skal i øvrigt ledsages af en voksen, og betaling skal falde forud per bankoverførsel. Der er åben for tilmelding for både piger og drenge.

Fodboldskolen i Albufeira afholdes på Alfamar Beach & Sports Resort, som tilbyder værelser til relativt billige priser.

Liverpool fodboldtrænere i Albufeira
Liverpool sender til lejligheden professionelle trænere til Albufeira, som med et struktureret program træner børnene både individuelt og opdelt i hold. Der vil sågar være en specialist i målmandstræning til stede. Alt foregår på engelsk eventuelt med lokal oversætter for de portugisiske børn.

En del af oplevelsen for børnene er fodboldtrøjen, de korte røde bukser og Liverpool strømperne, som de får udleveret som en del af kurset.

Desuden modtager hver deltager en Adidas Liverpool fodbold og et fint diplom som afskedsgave. Måske prisen alt taget i betragtning ikke er så voldsom endda.

Se mere på Liverpool Soccer School hjemmesiden.

Se også:
Oplevelser for børn i LissabonKommentarer

Endnu ingen kommentarer