Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Hund til Obama familien - Bo er en charmerende portugisisk vandhund - se billede

Efter lang tids spekulation er det nu sikkert at Obama familien i Det Hvide Hus får sig en hund af racen portugisisk vandhund.

Beslutningen er officiel, og flere amerikanske medier mener at Obama familien allerede for nogen tid siden havde hemmeligt besøg af den 6 måneder gamle hvalp Bo, som med blændende intellekt og uden at tisse på gulvet formåede at charme sig ind på Barack og Michelle Obama og ikke mindst døtrene Sasha, 7 år og Malia, 10 år.

Se også: Fakta om portugisisk vandhund

First Dog Bo
Det har været svært at finde en portugisisk vandhund fra et shelter, dvs. et amerikansk hjem for herreløse hunde, som Obama familien oprindeligt ønskede. Portugisiske vandhunde er relativt sjældne og i øvrigt ikke gratis, så chancen for at finde en herreløs 'portie' var lille.

Løsningen er tilsyneladende kommet fra demokraten Edward 'Ted' Kennedy, som er en nær ven af Obama familien. Kennedy familien heriblandt Ted har selv haft flere portugisiske vandhunde.

Via bekendte af Kennedy-familien er en hvalp blevet fremskaffet, som havde behov for et nyt hjem. Hunden lyder efter sigende navnet Bo, og den vigtige beslutning om præsidenthundens navn blev taget af Malia og Sasha.

Se historien om den påske-udklædte hvalp Bo, som fortsætter sit hundeliv som Obama familiens nye hund på Chron.com.

Den officielle præsentation forventes ifølge amerikanske medier mandag eller tirsdag.

Se også historie på den sædvanligvis velinformerede Chicago Tribune (tryk F5 hvis siden ikke loader med video).

Herunder video med en flok 7 uger gamle portugisisk vandhunde-hvalpe:


Billede af Obamas hund - Bo
Herunder ses det første officielle billede af Obamas hund Bo. Billedet af den portugisiske vandhund er taget af Det Hvide Hus' pressefotograf Pete Souza. Bo er her 6 måneder gammel.

 

Obama hund billede Bo dog picture
Obamas hund Bo - 6 måneder gammelKommentarer

Endnu ingen kommentarer