Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


FC Midtjylland Superleague Formula Racing og FC Porto mødes på racerbanen

Fodboldklubben FC Midtjylland går ind i motorsport, skriver Herning Folkeblad.

FC Midtjylland har efter sigende skrevet kontrakt med den unge danske racerkører Kasper Andersen om at køre FC Midtjylland's racerbil i Super League Formula. Kasper Andersen har tidligere kørt for Olympiakos i SuperLeague Formula.

Med den nye initiativ går FCM ind i en særdeles bekostelig sport, som forventes at kunne løbe rundt med sponsorer på vognen.

Det er der dog ikke bred enighed om i dansk fodbold. Faktisk forlyder det fra FC Københavns fodbold-konge Don Ø at FCK sagde "nej tak" til tilbuddet om at deltage i SuperLeague Formula.

Se også: Don Ø mener at racerbiler er spild af penge.

Superleague Formula Racing FC Midtjylland
SuperLeague Formula blev i 2008 oprettet som motorsports-serie efter at fodbold-topcheferne med stor misundelse havde set, hvordan Bernie Ecclesstone med udnyttelse af reklamemulighederne og TV-rettigheder i Formel1 løb gennem 1990'erne og 2000'erne blev meget, meget velhavende.

Blandt Superleague Formula Racing FC Midtjylland's konkurrenter på racerbanen er fodboldklubberne FC Porto, AC Milan, Liverpool, Galatasaray og Glasgow Rangers for bare at nævne nogle få.

Se også: SuperLeague Formula (officiel hjemmeside)

Kasper Andersen og Superleague Formula Racing FC Midtjylland holdt pressemøde tirsdag den 21. april. Se også omtale på TV2 Sporten.

Se også:
Kasper Andersen tester SuperLeague Formula på Estoril

Herunder Porto's SuperLeague Formula racer:

 


Herunder optagelse fra Estoril, hvor Porto fodboldfans var mødt op i stort tal til SuperLeague Formula Grand Prix i 2008:

 Kommentarer

Endnu ingen kommentarer