Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Billige udlejningsbiler i Spanien og Portugal i sommeren 2009

Sommeren er højsæson for biludlejningsselskaberne, og priserne på biludlejning i Spanien og Portugal er ofte op til dobbelt så høje i månederne juni, juli og august i forhold til om vinteren.

I sommeren 2009 ser priserne på udlejningsbiler imidlertid anderledes ud end normalt.

Specielt fra England er der færre turister end normalt i både Spanien og Portugal, og det påvirker biludlejningsselskaberne, som for manges vedkommende ikke har nået at justere udlejningsflådens størrelse til den ændrede efterspørgsel.

Billige udlejningsbiler i Spanien
I eksempelvis Malaga kan man leje en lille bil med plads til 5 personer med air condition i en uge i juli måned 2009 for kun 1114 kroner. En stor 7-personers MPV (VW Sharan, Ford Galaxy, Toyota Previa eller lignende) kan lejes i Malaga for kun 2750 kroner for en uge. Malaga er dermed én af de billigste byer i Spanien at leje bil i.

Overvejer man at leje bil på ferien i Barcelona i sommeren 2009, fås en uges billeje i Barcelonas 'billige' Ryanair dominerede lufthavn Girona fra omkring 1450 kroner per uge. Girona lufthavnen i Spanien beflyves stort set kun af Ryanair, og pris-konkurrencen på billeje er mindre.

Ét af de bedste tilbud på billeje i Girona i juli 2009 er en 4-hjulstrukket Suzuki Grand Vitara med god plads til 5 personer og bagage til kun 2560 kroner for en uge.

Se også: Find billig billeje i Spanien

Billige udlejningsbiler i Portugal
I Portugal er konkurrence-situationen for biludlejningsselskaberne ligeledes skærpet.

I foråret 2009 har det været muligt at leje en lille bil i Lissabon lufthavn til kun 71 euro for en uge svarende til 530 danske kroner.

Leje af bil i Portugal har så vidt vides aldrig været billigere. Kan man nøjes med en lille bil er det i perioder væsentligt dyrere at eje en bil end at leje den i Portugal.

Leje af bil i Portugal i juli og august måned er naturligvis dyrere, da det er her biludlejningsselskaberne skal tjene deres penge.

I juli 2009 kan man leje en lille bil med plads til 5 personer med air condition i Faro lufthavn i Algarve til kun 1135 kroner (én uges billeje). Det er 20-30% billigere end de bedste sommertilbud på billeje i normale år. Det er endda muligt at leje en diesel-version af samme lille bil til kun 1380 kroner for en uge i Faro.

Lissabon billeje
Lissabon er traditionelt lidt dyrere med billeje end Algarve.

I juli 2009 koster de billigste udlejningsbiler i Lissabon lufthavn fra omkring 1330 kroner (udlejningsbil: Ford Fiesta eller lignende).

Se også: Find billig udlejningsbil i Lissabon

En MPV udlejningsbil i Lissabon med plads til 7 personer i en uge koster i juli fra 5600 kroner, men så får man også en stor veludstyret Renault Espace med navigation.

I Lissabon er de bedste tilbud på billeje som oftest de små biler. I juli og august 2009 kan man desuden finde en  ny Audi A4 diesel udlejningsbil til kun 3860 kroner per uge.

...

Alle ovenstående priser på billeje i Spanien og Portugal er set på Cartrawler bilsøgemaskinen den 26. april 2009.

Se også:
Billeje i SpanienKommentarer

Endnu ingen kommentarer