Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Mors Dag blomster-festival i Cascais vest for Lissabon - besøg Festa da Flor 2009 1-3 maj

Bystyret i Cascais regner igen i år med at kunne tiltrække mange besøgende fra Lissabon, når den 2. udgave af blomsterfestivallen Festa da Flor i Cascais afholdes i det gamle Cidadela Fort tæt på marina'en i Cascais.

Mors Dag i Portugal
Ligesom i Spanien, Ungarn og Litauen afholdes Mors Dag i Portugal den første søndag i maj.

Efter succes'en med Festa da Flor i 2008 har Cascais bystyre i 2009 entreret med hele 38 udstillere af produkter inden for kosmetik, mode, wellness, aroma-terapi, indretning, dans, pilates, vin, smykker og meget mere.

For børnene er der blandt andet undervisning i Kung-Fu og chokolade-smagsprøver.

Festa da Flor 2009 
Som noget nyt er den lokale turist- og hotel-skole Escola de Hotelaria e Turismo do Estoril repræsenteret på Festa da Flor med resultatet af skolens konkurence i fremstilling af traditionelle portugisiske søde sager.

Fra byen Alcobaca vil der være smagsprøver på den lokale æbleproduktion.

Hovedattraktiponen er naturligvis blomsterne, som vil præge den store gård i det gamle Cidadela fort. Se billeder af sidste år blomsterfestival i Cascais på Festa da Flor 2008 i Cascais .

Festivallen har hele weekenden besøg af professionelle blomsterdekoratører, og på mors dag den 3. maj vil der være underholdning med levende musik fra kl. 16 med optog gennem Cascais gamle bydel.

Der er åbent hele weekenden 1-3 maj inklusiv mors dag fra kl. 10 til kl. 20.

Søndag d. 3. maj (på mors dag) besøger Cascais' borgmester António d’Orey Capucho blomsterfestivallen omkring kl. 15.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer