Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Billig billeje i Spanien og Portugal – ferie-billeje tilbud i Alicante, Malaga, Madrid, Girona, Barcelona, Mallorca, Ibiza og Tenerife

På de spanske og portugisiske ferie-destinationer vil der i sommeren 2009 mange steder være billigere sommer-udlejningsbiler end normalt.

I Spanien er prisen på billeje mange steder faldet som følge af at der forventes færre turister. Der køres i maj 2009 kampagner hos eksempelvis Hertz og Europcar på leje af bil i Spanien med rabatter annonceret som 10-25% af listeprisen.

Nedenstående pris-eksempler er fundet ved hjælp af søgemaksinen Cartrawler, som automatisk finder billige billeje-tilbud blandt billeje-selskaber som Hertz, Europcar, Budget, Alamo, Dollar, Thrifty, Enterprise Rent-A-Car, Sixt, National med flere.

Spanien billeje - Alicante
I Alicante koster en uges billig billeje i juli 2009 fra omkring 1260 kroner uden selvrisiko (5-personers lille bil med air condition).  Af og til kan prisen på en billig bil i Alicante i sommeren 2009 være helt nede under 1100 kroner (med selvrisiko) – det er billigt for en udlejningsbil i højsæsonen. En 7-personers MPV (VW Touran, Opel Zafira eller lign) kan ofte lejes i Alicante fra omkring 2600 kroner for en uges billeje. De billigste MPV udlejningsbiler er ind imellem at finde helt ned til 2250 kroner for en uges billeje.

Se mere på Billig billeje i Alicante

Spanien Billeje – Barcelona-Barcelona Lufthavn
I Spaniens næststørste lufthavn Barcelona er der i sommeren 2009 ofte tilbud på billeje fra omkring 1100 kroner per uge for den mindste udlejningsbil. I forhold til den nærliggende lufthavn i Girona, som også kaldes Girona-Barcelona, er leje af bil i den oprindelige Barcelona Lufthavn som regel det billigste.

Se mere om Billig billeje i Barcelona.

Spanien billeje – Mallorca-Palma de Mallorca
Prisen i sommeren 2009 på billeje på Mallorca svinger en del fra selskab til selskab, men regn med at de billigste udlejningsbiler koster fra omkring 1000 kroner per uge. Jo tættere på højsæsonen juli/august, jo sværere er det at finde de rigtigt billige udlejningsbiler på Mallorca.

Se mere om Billig bil på Mallorca.

Spanien billeje - Madrid
Billeje i Madrid kan ofte findes fra priser omkring 1100 kroner for en uges billeje i juli (mindste bil). Priserne kan svinge, og ofte er en bil i Madrid endnu et par hundrede kroner billigere uden for højsæsonen. De større udlejningsbiler i Madrid er derimod normalt små-dyre i forhold til andre byer i Spanien.

Se mere på Billig billeje i Madrid lufthavn

Spanien billeje sommer 2009 – Ibiza
På Ibiza er billeje stærkt sæsonpræget. Booker man i starten af maj, kan man af og til få en meget billig udlejningsbil på Ibiza, men senere stiger priserne mærkbart.

August måned på Ibiza er som regel den dyreste at leje bil i. Booker man i slutningen af maj 2009 bil på Ibiza til leje i juli eller august, er priserne ofte tæt på det dobbelte af leje-prisen uden for højsæsonen. Til gengæld kunne man, hvis man var i god tid i starten af maj finde meget billige udlejningsbiler på Ibiza til leje i juni og juli måned.

Se mere om Billig bil på Ibiza.

Spanien billje – Tenerife (De Kanariske Øer)
Selv ved booking af bil relativt sent, kan man ofte finde super billige leje-biler på Tenerife. Priser er set på helt ned under 700 kroner for en uges billeje på den spanske ferieø Tenerife i sommeren 2009.

Se mere om Billig billeje på Tenerife (De Kanariske Øer) 

Spanien billeje sommer 2009 – Girona-Barcelona
I Barcelonas lavpris-lufthavn i Girona i Spanien er Hertz og Ryanair næsten enerådende. Man kan dog stadig være heldig at finde billigere billeje. En lille billig bil (Peugeot 107 eller lignende) kan i juli 2009 ofte lejes via søgemskinen Cartrawler i en uge i Girona fra omkring 1390 kroner. En Ford Fiesta med 5 døre eller lignende er set samme sted fra 1430 kroner (uden selvrisiko).

En VW Polo med 5 døre eller lignende hos Ryanair/Hertz er set fra 1530 kroner med en selvrisiko (excess) på 4500 kroner. Selvrisiko’en kan elimineres hos Ryanair partneren Hertz med en såkaldt Super-Cover tillægsforsikring til ca. 335 kroner.

For en 7-personers MPV tager Ryanair/Hertz ofte mellem 2000 og 2400 kroner for en uges billeje i Girona, hvilket er rigtigt billigt.

Se mere på Billeje i Girona-Barcelona

Spanien Billeje – Malaga
Malaga lufthavn på Solkysten i Sydspanien er én af de mest benyttede lufthavne af skandinaviske turister i Spanien. Også i sommeren 2009 vil nordboerne valfarte til solkysten.

Billeje i Malaga er selv i højsæsonen relativt billigt med billeje-tilbud fra omkring 1100 kroner (mindste bil) for en uges billeje.

Se mere på Billig lejebil på Solkysten i Spanien (Malaga)

Udlejningsbil i Portugal sommer 2009
På Algarvekysten i Portugal kan man i lavsæsonen finde super-billige udlejningsbiler til priser tæt på 500 kroner for en uges billeje. I Lissabon er det som regel lidt dyrere.

De bedste sommer-tilbud på billeje i Algarve (Faro lufthavn) findes som regel fra omkring 1000 kroner for en uges billeje i juli måned. I Lissabon byder sommer 2009 på priser fra omkring 1100 kroner for en uges billeje i juli.

Vi har i øvrigt konstateret at billigste lejebil i Portugal (lejeperiode 10-17 juli 2009) på søgemaskinen Cartrawler er faldet i pris siden sidste check i april 2009.

Se mere om Billig bil i Portugal.

……….

Alle ovenstående priser er fundet på nettet 5-25 maj 2009 via Cartrawler bilsøgemaskinen.

Ovenstående priser på billeje er beregnet som en uges billeje (i perioden 10-17 juli 2009) og priserne på de enkelte destinationer kan i sagens natur ændre sig uden varsel. Hvor der ikke udtrykkeligt er nævnt andet, vil det nævnte leje-pris-eksempel inkludere en kasko- og tyveriforsikring med en selvrisiko på mellem 400 og 1000 euro afhændig af biltype og destination.  Kommentarer

Endnu ingen kommentarer