Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Rejser til Portugal - Billige rejser fra Billund med Lufthansa

Flybilletten er billig, hotellerne holder udsalg og man kan ofte leje en bil i Portugal for mindre end, hvad det koster at holde privatbil i Danmark.

Se også: Nyt i 2011 - Ryanair genåbner rute til Algarvekysten.

Selv om rejser til Portugal også af og til kan købes til rimelige penge hos specialiserede Portugal bureauer, kan det ofte betale sig at være sin egen rejsearrangør.

Lufthansa afgang billig fra Billund
Lufthansas nye tiltag fra Billund har gjort det lettere specielt for jyderne selv at arrangere rejser til Portugal uden om rejsebureau. Der kan ofte være mange penge at spare.

En returbillet til Lissabon fra Billund lufthavn fås ved bestilling i juni 2009 fra 1399 kroner ifølge Lufthansa. I realiteten er priser på 1800-1900 kroner for en returbillet fra Billund til Lissabon med ét stop dog mere realistisk. Til gengæld kan man også finde dén slags tilbud i sommerperioden.

Den danske fly-søgemaskine Momondo finder ofte de billigste fly-rejser til Portugal.

Konkurrence-situsationen på flyrejser til Lissabon ændres hele tiden, og Lufthansa er ret aggressive med prissætningen.

Med Lufthansa er har man som regel et stop i Frankfurt eller Munchen. Samlet flyvetid er mellem 6 og 9 timer inklusiv ventetid. Bemærk at Lufthansa stadig serverer et måltid mad på flyet.

Også det portugisiske luftfartsselskab TAP kan af og til tilbyde særdeles billige billetter fra Billund til Lissabon.

Vi har set returbilletter påsøgemaskine Momondo søgemaskinen Travelstart fra 1515 kroner i september med TAP.

Følg med i de seneste tilbud på billige fly-rejser til Portugal på linket: Portugal-rejser (artikler opdateres løbende)

Billige hoteller i Lissabon
Lissabon er i en undersøgelse af Hotels.com i første kvartal 2009 udnænvt til den tredje-billigste storby i Europa at booke hotel i efter Prag og Berlin.

Gennemsnitsprisen for et hotel i Lissabon angives i undersøgelsen til at være 61 euro for overnatning i dobbeltværelse. Der findes mange endnu billigere hoteller i Lissabon, og priserne er generelt pressede som resultat af færre hotel-bookinger i 2009.

Se tilbud på Hotels.com søgemaskinen eller anvend Booking.com, som også finder særdeles gode tilbud på hotel i Lissabon i sommeren 2009, som ofte slår, hvad et typisk Portugal rejse-bureau kan tilbyde.

Hotel Mundial i Lissabon
Tilbuds-priserne på hotel-overnatning kan ændre sig med kort varsel alt efter hvor mange bookinger hotellerne i Lissabon har.

Hotel Mundial i Lissabon, som er populær blandt danske turister, og anvendes af flere Portugal rejse-bureauer koster et dobbelt-værelse med morgenmad via hotel-søgemaskinen Booking.com i juli 2009 (højsæson) kun 670 kroner per overnatning inklusiv morgenmad. Vi har set listepriser hos et dansk Portugal rejsebureau på 840 kroner per overnatning i samme periode. Se aktuelle priser på Hotel Mundial i Lissabon.

En anden mulighed er at leje en feriebolig i Lissabon. Se udvalg af lejligheder i Lissabon på Portugalnyt. Der er blandt andet mulighed for at leje romantisk ferie-lejlighed for to i det charmerende Alfama kvartér - eventuelt også til weekendophold få dage i Lissabon.

Billige udlejningsbiler i Lissabon
En udlejningsbil i Lissabon lufthavn behøver ikke koste mere end 1000-1200 kroner per uge i højsæsonen, og uden for sommermånederne har vi set priser fra 71 euro for en uges billeje, svarende til 530 kroner. Det er som regel muligt at finde en meget billig bil i Lissabon. Den bedste pris på billeje fås så at sige altid ved at bestille uden om rejse-bureau i Portugal.

Har man kun tænkt sig at udforske Lissabon og strandene på Lissabonkysten på rejsen til Portugal, er en udlejningsbil dog strengt taget ikke nødvendig. Den offentlige transport fungerer upåklageligt og kørsel i taxi i Lissabon er billigt.

Se mere om billeje i Portugal.

Pakkerejser til Portugal
Synes man bedst om at benytte et specialiseret Portugal-bureau, kan man hos FDM Rejser ofte findes de bedste tilbud på pakkerejser til Lissabon.

Se mere om rejser til Portugal på FDM Rejser.

Bemærk i øvrigt at hvis man er fleksibel med rejse-perioder, kan det betale sig at eksperimentere lidt med datoer, når man søger på Travelstart eller Momondo, som ofte har de billigste rejser til Portugal. Begge søgemaskiner tilbyder desuden også pakke-rejser til Portugal, som ofte er billigere end traditionelle Portugal-bureauer.

Alle priser er set på nettet den 4-5 juni 2009 og kan i sagens natur ændre sig uden varsel.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer