Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Scolari til Usbekistan og Tiago Targino tilbage til Portugal

Den tidligere landstræner for Portugal Luiz Felipe Scolari, som mange portugisiske fodboldfans stadig forguder, har fået job i den russike republik Usbekistan.

Scolari satte sig efter succesen i 2008 med Portugals landshold i Euro 2008 turneringen i ét af de varmeste træner-sæder i engelsk fodbold hos russisk-olie finansierede Chelsea.

Scolari’s brasilianske temperament faldt dog ikke i Chelsea-ejer Roman Abramovich smag, og da resultaterne også udeblev, blev Scolari smidt på porten efter kun 7 måneder i Chelsea – efter sigende 50-60 millioner kroner rigere.

Filipão til Usbekistan
Nu har den 60-årige brasiliansk fødte træner med kælenavnet ‘Filipão’, som i England blev til ‘Big Phil’, endnu en gang fået nyt job – denne gang for den Usbekiste storklub Bunjodkor Tasjkent.

Scolari er ikke uvant med at rejse. Jobbet i Central-asien er brasilianerens 21. trænerjob.

Usbekerne er ikke uvant med brasiliansk indflydelse. Tidligere har den legendariske Zico været træner for FC Bunyodkor, og det nuværende hold består blandt andet af  37-årige Rivaldo (kendt for blandt andet 34 mål for det brasilianske landshold) og det unge brasilianske talent Luizao plus yderligere to mindre kendte brasilianske spillere.

Tiago Targino forlader Randers FC
Den talentfulde 23-årige Tiago João Targino da Silva har været udlånt til Randers FC i et år, men klubben har ikke ønsket at bruge sin forkøbsret.

I de 17 kampe, Tiago Targino har spillet, har den 1,80 meter høje forward kun scoret et enkelt mål for Randers, men det generelle indtryk af portugiserens indsats har været godt.

Tiago João Targino da Silva vender tilbage til Vitória Sport Clube, som også kaldes Vitória de Guimarães 40 kilometer øst for Porto. Den danske agent Lars Skjøth fra First Artist formidlede oprindeligt aftalen med Randers.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer