Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk






Portugal Rejser - 30% rabat på rejser til Algarve med FDM Travel i juni 2009

FDM Travel tilbyder 30% rabat på rejser til Portugal i sommeren 2009 (bestilling og rejse i juni måned).

Det er beach-resortet Falésia-Mar ved Albufeira som er på tilbud hos FDM Travel.

Se mere om Portugal Rejser hos FDM Travel.

Falésia-Mar familieferie ved Albufeira med FDM Travel
Den flotte strand Praia Falésia omkring 8 kilometer fra Albuferira er omdrejningspunktet i et roligt ferie-område med masser af aktiviteter for familier herunder børneområde, tennisbaner, legeplads, snorkling osv. osv.

Stranden Falésia er omkring 3 kilometer lang. Se kort over Albufeira-området herunder.

Portugal rejser fra 525 kroner per nat for 4 personer
Hotel Falésia Mar er ikke et luksushotel, men beliggenheden fejler ikke noget, og 525 kroner per nat for 4 personer er billigt. Bemærk dog at prisen er eksklusiv flyrejsen.

Ifølge de fleste reviews på Tripadvisor er det store hotel (beach resort) rent og pænt og velegnet til familier. De unge foretrækker ofte at bo tættere på Albufeira.

Hotel-lejlighederne i Algarve på tilbud hos FDM Travel er dog kun på 55 m2 til en familie på 4 personer, men man skal jo heldigvis ikke bruge tiden på hotel-værelset.

Køkkenfaciliteterne er der, men de er begrænsede og ikke velegnede til 4 personer. Der er omkring 1 kilometer til nærmeste købmandsforretning. Til gengæld er der mange steder mulighed for at spise særdeles billigt på restaurant i Algarve.

Da Falésia Mar ligger et godt stykke uden for Albufeira, er det behageligt at have bil til rådighed. Se mere om leje af billig bil i Algarve. Man kan dog også klare sig uden bil, da Faro lufthavn ligger i betalelig taxi-afstand fra hotellet.

Portugal rejser med alt inkluderet
Bestiller man 'All inclusive' får man fuld-pension inklusiv drikkevarer og snacks. Det koster hos FDM Travel 315 per voksen og 160 kroner per barn per overnatning (børn under 2 år er gratis).

Portugal Rejser med billige flyafgange
FDM Travel tilbyder at bestille fly, men prøv også at checke billetpriser hos lavprisselskaberne Transavia og Norwegian - se mere på Portugal fly-rejser.

 


Se Praia de Falesia i større format



Kommentarer

Endnu ingen kommentarer