Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


BES banken åbner filial i New York

Portugugals næststørste børsnoterede bank Banco Espirito Santo (BES) har åbnet filial i New York.

Den vidt forgrenede bank som i Portugal for tiden er symboliseret ved Cristiano Ronaldo som reklamesøjle, er ekspanderet til at omfatte en bred vifte af selskaber inden for finansiering og bankvirksomhed.

BES i USA
Espirito Santo familien har altid haft gode forbindeler til USA, hvor der allerede er en filial i Miami. Se mere om BES bankens historie på oversigt over virksomheder på Euronext børsen i Lisbon.

Senest har BES været involveret i finansieringen af amerikansk infrasturktur (State Highway SH-130) i staten Texas og desuden et større amerikansk vindmølle-projekt, hvor den store portugisiske virksomhed EDP er involveret.

Det er tanken at den nye New York afdeling på Madison Avenue skal øge BES tilstedeværelse på det amerikanske marked blandt andet ved formidling af investerings-projekter i Brasilien, Spanien og Portugal til amerikanske investorer.

BES vil desuden rådgive generelt om finansiering i Sydamerika (Brasilien) og på den Iberiske Halvø. I USA forventer BES at kunne sælge rådgivning om vedvarende energi-projekter og desuden formidle amerikanske stats-papirer (fixed income securities) til udlandet.

BES en verdensomspændende bank
BES ejer en andel af brasiliens største ikke stats-kontrollerede bank Banco Bradesco SA.

Den ekspansive BES bank er desuden til stede i Angola, Polen, Macau, Spanien, Frankrig, England, Schweiz og på Cayman Island. Der findes BES repræsentationskontorer i yderligere en håndfuld lande.

54% af bankens overskud i første kvartal 2009 hidrørte ifølge en nylig BES pressemeddelelse fra aktiviteter uden for Portugal. Se mere på www.bes.pt.

Herunder Cristiano Ronaldo i et BES reklamespot fra 2007:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer