Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Portugal fremhæves som godt eksempel på den amerikanske internet-avis The Huffington Post

Som regel kræver det et anseeligt marketingsbudget, en kendt personlighed eller en ekstraordinær begivenhed for et lille land at få opmærksomhed i medierne.

For Portugals vedkommende har PS-regeringens tiltag for at højne IT kundskaberne hos portugisiske skolebørn været nok til flere gange at blive nævnt i positive vendinger i international presse.

Se også: PC for 50 euro til Portugals skolebørn.

Portugal på The Huffington Post
Seneste eksempel er en længere feature-artikel på The Huffington Post, hvori den canadiske stribent, IT-strateg og virksomhedsleder Don Tapscott på det nærmeste overøser Portugal med ros.

Portugals siddende regering og i særdeleshed premierminister José Sócrates får en overordentlig positiv vurdering af Tapscott, som har været på besøg i en portugisisk skoleklasse i Lissabon.

Faktisk er der så mange roser til regeringens IT-projekt herunder distribution af billige PC til skolebørn i Portugal samt opfordringer til Barack Obama om at kopiere tiltaget, at Portugals protesterende lærere (som er stærkt utilfredse med deres arbejdsvilkår) med sikkerhed ikke synes det er fuldt fortjent.

Se historien om IT i folkeskolen i Portugal på The Huffington Post.

The Huffington Post en moderne avis
Avisen The Huffington Post er i sig selv usædvanlig idet den ikke udkommer på papir.

Udgiverne, hvis man kan kalde dem det, er den græsk-fødte Arianna Huffington og den amerikanske mediemand Kenneth Lerer, som grundlagde internet-avisen i 2005.

The Huffington Post er markant mere venstreorienteret end hovedparten af de store amerikanske aviser. I USA beskrives den som liberal, men der er tydelige strømninger af typisk europæisk socialdemokratisk tankegods hos Adrianna Huffington, hvis hovedinteresser er politik, spritualitet og miljø.

Mange kendte amerikanere på ‘venstrefløjen’ herunder filminstruktøren Michael Moore, udenrigsminister Hillary Clinton, præsident Barack Obama, skuespiller Alec Baldwin og stand up komiker og talks-show vært Bill Maher har bidraget med artikler i ‘HuffPost’.

Huffington Post er i juni 2009 den største avis i USA, som udelukkende findes på internettet. Til gengæld er der både en spansk, tysk og engelsk version. Huffingtonpost.com er ifølge Alexa.com blandt de 500 mest besøgte hjemmesider.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer