Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Rejser til Portugal – billige hoteller i Lissabon og afgange fra Hamborg i august

I august måned 2009 er der billige rejser til Portugal med rutefly fra Hamborg lufthavn.

Det er i stor udstrækning det portugisiske luftfartsselskab TAP, som har de billigste rejser til Lissabon fra Hamborg i august 2009.  Af og til skal man dog booke gennem eksempelvis GoVolo, for at få de laveste priser på fly-rejser med TAP til Portugal.

En returbillet til Lissabon fra Hamborg lufthavn kan på de rigtige dato’er i august 2009 presses helt ned under 1600 kroner. Prøv at søge på Momondo-flysøgemaskinen.

I forhold til Billund undgår man at mellemlande, når man flyver til Lissabon fra Hamborg.

TAP har i øvrigt også relativt billige fly-rejser til Portugal (Lissabon) fra København i august 2009.

Sådan finder man Hamborg Lufthavn
Hamborgs hoved-lufthavn i Fühlsbüttel ligger små 160 kilometer fra den danske grænse, og denne strækning tilbagelægges hurtigt, da A7 motorvejen (del af E45) er én af de mindst befærdede autobahner i Tyskland.

Der er tydelige afvisninger til lufthavnen ved afkørsel 23, og man undgår helt at køre ind i millionbyen Hamborg, da lufthavnen til alt held for danske turister ligger nord for byen.

Se mere om billige rejse-tilbud fra Hamborg, og hvordan man finder Hamborg Lufthavn.

Billige hoteller i Lissabon – tilbud på Hotel Mundial
I sommeren 2009 har mange hoteller i Portugal lavere belægning i forhold til normale år.

Det giver sig udslag i særdeles gode tilbud i storbyen Lissabon. Se eksempel tilbud på Hotel Mundial i Lissabons centrum, som også benyttes af danske rejsebureauer.

Et andet 4-stjernet Lissabon hotel, som ofte har gode tilbud er Lissabon Hotel Radisson-SAS tæt på Sportings hjemmebane.

Svingende priser på hotel-overnatning i Lissabon
Når man booker hotel i sommeren 2009 kan det i øvrigt ofte betale sig at vente til en uge eller to før ferien.

Mange hoteller sælger overnatning til høje priser indtil man finder at belægningen er for lav – så suppleres der ofte med tilbuds-priser med helt op til 40-50% rabat. Priserne på hoteller i Lissabon kan svinge en del. 25% rabat på hotel i Lissabon i sommeren 2009 er helt normalt.– prøv eventuelt at checke aktuelle priser vores hotel-søgemaskine.

Et lille hyggeligt herberg i det centrale Lissabon med en fantastisk udsigt er Albergaria Senhora do Monte0 stjerner, som også har tilbud på overnatning i sommeren 2009.

Vil man gerne udforske Portugals hovedstad med hjælp fra en guide, kan det også lade sig gøre til en rimelig pris uden at skulle bestille en pakkerejse til Lissabon. Se om på Turist-guider i Portugal.

Herunder PR-video for Portugal:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer