Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Svær start for portugisiske fodboldhold i de store europæiske 2009/2010 turneringer

Sporting Lissabon kunne ikke få gang i målscoringen i første møde i UEFA Champions League kvalifikationskampen mod hollandske Twente på hjemmebane i Lissabon den 29. juli 2009.

Sportings højst betalte stjerne, landsholdsspilleren João Moutinho brændte et straffe, og Sporting står derfor til en ‘do or die’ returkamp i Holland den 4. august.

Såfremt Sporting taber, vil klubben i sæsonen 2009/2010 spille i den næstfineste Uefa Cup turnering, som i 2009/2010 er omdøbt til UEFA Europa League.

UEFA Europa League er økonomisk set meget mindre attraktiv end Champions League.

Kampen Twente-Sporting Clube de Portugal fløjtes igang 20.45 dansk tid.

Braga i vanskeligheder i UEFA Europa League kvalifikationen
Braga opnåede et utilfredsstillende nederlag hjemme på 1-2 til svenske IK Elfsborg i kvalifikationsrunde 3 i UÈFA Europa League turneringen.

Returkampen IK Elfsborg-Braga SC finder sted den 6. august.

Futebol Clube Paços de Ferreira i Europa League kvalifikationsrunde 3
Den relativt ukendt portugisiske klub Paços de Ferreira fra Nordportugal tabte 1-0 i 3. kvalifikationsrunde af Europa Leagen til israelske Bnei Yehuda Tel Aviv F.C.

Det er allerede godt klaret af den portugisiske klub at nå så langt efter en 10. plads i den hjemlige turnering i 2009/2010. Paços de Ferreira møder Tel Aviv holdet igen den 6. august i Portugal.

Nummer tre i den portugisiske liga i 2008/2998 Benfica er på forhånd kvalificeret til UEFA Europa League play-off runden sammen med Nacional fra Madeira, som blev nummer 4 i den nationale portugisiske turnering 2008/2009..Kommentarer

Endnu ingen kommentarer