Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Succes for portugisiske klubhold i Europa League kvalifikationen

Hele tre klubber fra Portugal deltager i årets gruppespil i den næst-fornemste Europa League turnering.

Efter at Sporting samlet tabte de afgørende kampe i Champions League turneringen er Lissabon klubben automatisk kvalificeret til Europa League – endda i højste seednings-lag. 

Glæde på Madeira
Torsdag aften stod det klart at yderligere to klubhold fra det fodboldglade Portugal havde kvalificeret sig til gruppespillet i Europa League (som tidligere hed Europa Cup).

Måske mest overraskende er det at fodboldklubben CD National fra Madeira er blandt deltagerne.

National fra Funchal på Madeira fik den 27. august 1-1 i Rusland mod de på papiret stærkere Zenit fra Skt. Petersborg. Det rækker til en samlet målscore på 5-4 efter en fantastisk 4-3 kamp på Madeira midt i august.

Storklubben Benfica igen i næstfornemste række
Det lykkedes også tidligere tiders absolutte ikon i portugisisk fodbold Benfica at kavlificerer sig til en plads i gruppespillet i Europa League efter at have slået ukrainske FC Vorskla Poltava to gange med med 0-4 og 2-1.

Om det er tilfredsstillende for stolte Benfica kun at spille i Europa League, er en anden sag.

Manglende dansk kvalifikation
Siden FC København som eneste danske klubhold formåede at kvalificere til Europa League (ved at tabe kvalifikationen til Champions League) er chancen for et dansk portugisisk opgør formindsket, men dog stadig til stede.

Der er ikke andre skandinaviske hold med i 2009 gruppespillet i Europa League’en.

Lodtrækning til Europa League gruppespillet finder sted den 28. august kl. 13 i Monaco - se resultat af lodtrækning til EL gruppespillet.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer