Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Lissabon får nyt skisports-anlæg i september 2009

Temperaturen i begyndelsen af september 2009 i Lissabon ligger på behagelige 25-28 grader. 

I bydelen Amadora er man så småt ved at gøre klar til at modtage op til 2600 gæster dagligt i Amadora Theme Park herunder på Lissabons nye skisports-anlæg.

Amadora Theme Park pisten
Det nye vintersportsmekka - dog uden sne og i fri luft, er en del af Amadora Theme Park eller på portugisisk Ski Skate Amadora Parque og er udviklet af Radical Skate Clube i samarbejde med Sportx.

Pisten er 150 meter lang og i øvrigt med udsigt over Tejo floden.

Se mere på: Ski-Skate Amadora .

Der anvendes et syntetisk hvidt ‘tæppe’, som når det overrisles med en anelse vand bliver glat og simulerer sne. Pisten i Amadora er dog lidt langsomemre end normal sne.

Man kan desuden regne med at få vådt tøj, hvis man ‘trækker i dansker-bremsen’ på Amadora-pisten. Det tører dog hurtigt i solen.

Langs pisten er der et transport-bånd, som fører brugerne af anlægget tilbage til udgangspunktet på toppen af bakken.

Portugals førende snowboard specialist João Allen (regerende portugisisk mester) afprøvede anlægget før den officielle åbning, som er planlagt til starten af september i forbindelse med ‘Festas da Cidade’ i Amadora (sandsynligvis 12. september).

Nyt boligområde med gode børn og unge faciliteter
Amadora Theme Park ligger i et nyt boligområde i Lissabon-forstaden (nord-vest for Lissabon) meget tæt på hovedvej IC19 til Sintra.

Boligområdet, som endnu ikke står helt færdigt, hedder Atalaia.

Se mere om Amadora-anlægget på Amadora-TV (på portugisisk)

Parken, som i høj grad er tænkt som tilbud til børn og unge herunder skoleklasser, vil også indeholde et stort skateboard-anlæg og BMX-anlæg og i alt to pister til snowboard og til ski.

Se optagelse fra SIC herunder:
Kommentarer

Endnu ingen kommentarer