Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Chancer for VM deltagelse i gruppe 1 - Ungarn-Portugal og Albanien-Danmark 9. september

Såvel Portugal, Sverige, Ungarn og Danmark har inden kvalifikations-kampene den 9. september tre kampe tilbage i VM kvalifikations-gruppe 1.

Se også: Stilling i VM gruppe 1 

Alle fire lande kan i princippet stadig vinde gruppen, men realistisk set kan Portugals fodboldlandshold kun gøre sig håb om en 2. plads og dermed yderligere en kamp for at kvalificere sig til VM i Sydafrika i år 2010.

Portugal presset i VM gruppe 1
Efter 1-1 resultatet mod Danmark er Portugal nødt til at vinde mod Ungarn både den 9. september og i den næste kamp i Portugal mod Ungarn den 10. oktober 2009.

Portugals chancer afhænger desuden af Sverige-Danmark kampen den 10. oktober.

Portugal afslutter kvalifikationsturneringen mod Malta, som ikke vil udgøre nogen trussel.

Alt andet end en dansk sejr over Sverige vil med stor sandsynlighed forhindre portugisisk VM deltagelse.

Ungarn-Portugal kampen den 9. september starter 20.45 i Budapest.

Se også: Kampplan for VM gruppe 1 .

Albanien-Danmark kampen 9. september
Albanien-Danmark kampen d. 9. september starter kl. 20.30 i Tirana (Albanien er i samme tidszone som Danmark).

Albanien bør være en let modstander for det danske landshold, men både Sverige og Portugal har tidligere i VM kvalifikationen spillet uafgjort mod det albanske landshold, så intet er givet på forhånd.

Såfremt Danmark vinder i Albanien den 9. september, kan deltagelse i VM måske sikres ved et enkelt point mod enten Ungarn eller Sverige i de to sidste kvalifikations-kampe. Det kræver dog at Portugal tager point fra Ungarn, som hypotetisk set med sejre i de 3 sidste svære kampe (2xPortugal + Danmark) kan opnå 22 point.

Største konkurrent til førstepladsen i VM gruppe 1 er Sverige, som har to på papiret lette kampe mod Albanien og Malta – samt kampen mod Danmark tilbage. 

Chancer for VM deltagelse
Taber Danmark til Albanien eller spiller Danmark uafgjort mod Albanien i Tirana den 9. september, bliver de sidste kampe i VM gruppe 1 afgørende for hvilket hold, som sikrer sig førstepladsen i gruppen og dermed direkte billet til VM i 2010. 

Skulle Danmark ikke vinde over Albanien, ligner Sverige pludselig en favorit til førstepladsen i VM gruppe 1.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer