Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Lissabons borgmester i utraditionelt valg-stunt tirsdag den 22. september

Lissabons socialistiske borgmester António Costa har i forbindelse med det nationale valg den 27. september 2009 fundet på et lille medie-stunt.

Den nyligt udviddede metro er, som de fleste indbyggere i Lissabon ved, den mest effektive form for transport rundt i storbyen Lissabon.

Porsche mod Metro’en
Det har borgmester António Costa fra regeringspartiet PS besluttet af understrege ved at lave en lille valg-happening i forbindelse med optakten til det for PS partiet afgørende valg den 27. september, hvor partiet i meningsmålingerne står til at tabe flertallet i det portugisiske parlament.

António Costa vil sammen med andre PS politikere stige på metroen på Campo Grande stationen i det nordlige Lissabon. Målet er Rossio pladsen (metrostationen), nærmere bestemt Café Nicola.

Samtidig vil en Porsche ført af racerkøreren Pedro Couceiro se, hvor hurtigt den samme distance kan tilbagelægges i bil - om fartgrænserne skal overholdes i António Costa’s by melder historien ikke noget om.

Tredje deltager er én af Lissabons taxi’er.

Til de fire-hjuledes fordel vil løbet foregå i European Mobility Week (16-22 september), hvor der netop den 22. september 2009 er bilfri dag i mange byer i Europa – også i Lissabon.

De enkelte byer afgør selv, hvilke gader og veje, som lukkes for traffik.

Danmark deltager ikke længere i bilfri dag arrangementet i Europa. Se også artikel om bilfri dag i Kristelig DagbladKommentarer

Endnu ingen kommentarer