Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Oplevelser i Portugal for børn – ny turistbåd med gennemsigtig bund sejler fra Cascais Marina

Cascais Marina har fået en ny turist-attraktion med en højst usædvanlig form.

Den nye tur-båd ligner ikke andre både, og det er der et par gode grunde til.

For det første er det gode skib Sublime en hydrofoil – eller på dansk en flyvebåd. For det andet er der i bunden af den relativt store båd med plads til op til 30 passagerer et vindue, således at gæsterne kan følge med i, hvad der foregår under vandet.

Se kystens marineliv gennem bunden af tur-båden
For første gang vil man i Cascais uden at have dykkercertifikat kunne opleve havbunden på tæt hold.

Vandet ved Lissabonkysten er de fleste steder så klart at det er muligt at følge fisk, krabber, søstjerner og meget andet spændende fra ‘udsigtspunktet’ midt i båden.

Børn er meget velkomne, og turene kan købes med betydelig rabat til børn mellem 4 og 12 år. Børn under 4 år kommer gratis med (hvis de sidder på skøddet), mens helt små børn under 1 år nok er for små til at opleve marinelivet.

Herunder video med en lignende turbåd (Looker 30), som bygges af flyvebåds-producentet Paritet Boat.

  

 

Fra Cascais til Lissabon og tilbage til Cascais i flyvebåd
Den nye attraktion i Cascais Marina ejes og drives af tur-opratøren Come 2 Sea Lda, som i september 2009 har åbnet kontor i marinaen ved siden af kiosken og den lille café ind mod Cidadela fortet.

Der tilbydes flere forskellige ture af varighed mellem 30 og 90 minutter.

Da en flyvebåd er hurtigere og mere brændstoføkonomisk (der skal ikke flyttes så meget vand), er en tur langs kysten fra Cascais til Lissabon (Docas) og tilbage igen muligt at gøre med stop undervejs på omkring 90 minutter.

På turen til Lissabon vil man få lejlighed til at opleve hele Lissabonkysten med strandene i Cascais, Estoril, Carcavelos med flere fra søsiden.

I Lissabon vil man kunne se de berømte seværdigheder Torre de Belém og Monumentet for de Opdagelsesrejsende. Sublime sejler helt ind til 25 april broen ved underholdningsområdet Docas og vender derefter tilbage til Cascais.

Se mere om: Cascais på Lissabonkysten

Ture til Oeiras, Estoril og Guia
De kortere ture med gode muligheder for at studere marinelivet går til Estoril og til Oeiras.

Desuden er der en kombineret lokal Cascais-tur til Guia-området i det vestlige Cascais med efterfølgende sejltur til Estoril et par kilometer øst for Cascais.

Priser for marineoplevelsen med Sublime
Priserne starter ved 10 euro for børn og 15 euro for voksne for en 30 minutters tur.

Der er 3 daglige ture (30 minutter) mandag til søndag kl. 10.30, 15.00 og 16.30. Turen til Lissabon foregår sent om eftermiddagen kl. 17.30 fredag til søndag og koster 40 euro for voksne og 25 euro for børn.

Bestilling af billet kan ske på kontoret i Cascais Marina eller via hjemmesiden www.come2sea.pt (også på engelsk), hvor man også kan finde mere information.

Flyvebåden Sublime er indledningsvis godkendt af myndighederne til 12 personer. Senere forventes en godkendelse til 30 gæster, og den vil også kunne lejes ud til private arrangementer.

Alle ovennævnte priser og afgangstidspunkter er aktuelle per september 2009.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer