Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Billeje i Spanien og Portugal i efterårsferien – billig lejebil på Tenerife, Gran Canaria og Algarve

Skal man på ferie i syden på de spanske ferieøer Tenerife eller Grand Canaria i efterårsferien, eller går turen til Algarvekysten i Portugal, er der særdeles gode priser på billeje.

Tenerife billeje i efterårsferien
Det er næsten altid billigt at leje bil på Tenerife, men når sommeren går på hæld, bliver det virkeligt billigt.

I uge 42 koster billigste udlejningsbil på Tenerife under 700 kroner for en uges billeje (Peugeot 107 el. lign).

En lidt større (og meget bedre) bil i Ford Fiesta klassen kan lejes på Tenerife fra omkring 710 for en uges billeje. Selv en bil i VW Golf klassen kan i efterårsferien (priseksempel lejebil 18-25 oktober) lejes for under 900 kroner for en uges Tenerife-billeje.

Er man til biler uden tag, kan man i uge 42 leje en cabriolet på Tenerife (Renault Megane CC el. lign) til under 2500 kroner for en uges billeje.

Se pris-tilbud på billeje på Tenerife (Tenerife Sur er den sydlige Dronning Sofia lufthavn på Tenerife, som mange danske charter-selskaber flyver til)

Billig Gran Canaria billeje i efterårsferien
Også på Grand Canarien er billeje super billigt i efterårsferien 2009.

En VW Golf eller lignende koster som på Tenerife fra omkring 900 kroner for en uges efterårsferie-billeje på Gran Canaria, mens en lidt mindre Citroen Berlingo kan findes fra under 800 kroner for en uges billeje.

Vil man helst køre diesel-bil i ferien på Gran Canaria, bliver det dog noget dyrere. Billigste diesel-udlejningsbil er en VW Golf TDi, som fås fra omkring 1550 kroner for en uges billeje i efterårsferien.

Som noget nyt kan man leje en miljøvenlig Toyota Prius hybrid-bil på Gran Canaria. Den store Toyota med den avancerede teknik fås fra godt 2000 kroner for en uges Gran-Canaria billeje.

En MPV udlejningsbil med plads til op til 7 personer (VW Touran el. lign) kan lejes i lufthavnen på Gran Canaria fra omkring 2800 kroner for en uges billeje.

Se pris-tilbud på billeje på Gran Canaria (der er kun én lufthavn på Gran Canaria) 

Algarve billeje i efterårsferien – billigste leje af cabriolet i Portugal
På Algarvekysten i Portugal er der ligeledes meget billige udlejningsbiler uden for højsæsonen.

Algarve har et meget højt antal sommerturister, men i oktober er der færre kunder hos udlejningsselskaberne, og det giver billige lejebiler.

En Ford Fiesta med 5 døre og air condition kan lejes i Faro i Algarve for under 800 kroner for en uges billeje. Den samme bil, men med diesel-motor koster fra 840 kroner for en uges billeje i det sydlige Portugal.

Vi har også set den måske billigste cabriolet i Europa i Faro. Prisen i efterårsferien for en Peugeot 206 CC foldetags-cabriolet (eller lignende bil) starter ved kun 1283 kroner for en uges billeje uden (og med) tag.

De lidt større biler med plads til 6-7 personer kan findes til priser fra små 3000 kroner for en uges Algarve-billeje i efterårsferien (Ford Galaxy el. lign).

Se pris-tilbud på billeje i Algarve lufthavn i Faro.


Alle ovenstående pris-eksempler på billeje er for efterårsferien 2009 – d.v.s. uge 42 fra 18 oktober til 25. oktober. Det er ofte afgørende at man booker i god tid i forvejen for at opnå de laveste billeje-priser.

Om Billeje i Spanien
Vær opmærksom på at specielt i Spanien er mange billeje-selskaber begyndt at opfinde nye ‘fuel policies’ eller på dansk ‘regler for brændstof’.

Man bliver ikke snydt, men hos visse selskaber skal man levere sin udlejningsbil tilbage med tom tank (så tom som muligt). Det er ofte svært at afpasse, og selskaberne tjener derfor på altid at lægge regningen for en tank benzin eller diesel oven i prisen istedet for at levere bilen med fuld tank og lade kunden efterfylde.

Det giver mulighed for at annoncere med lavere billeje priser i Spanien i forhold til billeje-selskaber med mere normale betingelser. Regningen for brændstof lægges altid oveni. Alle detaljer kan ses under ‘prisdetaljer’ under hvert enkelt billeje tilbud.

At skulle aflevere udlejningsbil med tom tank kan også forekomme i Portugal, men er dog (heldigvis) ikke så udbredt.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer