Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Limpar Portugal kampagne – hovedrengøring i Portugal, på Madeira og på Azorerne 20. marts 2010

Med inspiration fra Estland vil Portugal, Madeira og Azorerne den 20. marts 2010 blive udsat for en hær af frivillige, som vil rengøre naturen.

Limpar Portugal kampagnen er lokalt orienteret og organiseres af styregrupper i et stort antal byer. Per ultimo september 2009 var 283 sådanne grupper dannet.

Målet for indsatsen er lokale naturområder, som ofte anvendes som skraldespand.

Forberedelse og tilmelding af frivillige
Som en del af den store indsats samarbejder kommunerne og store virksomheder med at stille køretøjer til rådighed, så skraldet kan transporteres væk.

På forhånd udvælges opsamlingssteder til skraldet, og alt logistik vil således være planlagt til den store dag – 20. marts 2010, hvor Portugal, Madeira og Azorerne vil få den største hovedrengøring nogen sinde på en enkelt dag.

Indtil videre har 7300 frivillige meldt sig. Arrangørerne håber på at 100.000 frivillige melder sig inden 20. marts 2010.

Se hvordan man kan deltage på www.limparportugal.org (hjemmesiden kan være gået ned under belastning, men kommer op igen).

Alternativt kan man læse om Limpar Portugal kampagnen på Limpar Portugal blog hvor der også er oplysninger om lokale grupper. 

Herunder Youtube video med Let’s Do It kampagnen i Estland fra 2008.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer