Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Fodboldnyt fra Portugal oktober 2009

FC Porto godt på vej i Champions League gruppespillet
Det spanske storhold Atlético Madrid fik ikke lov at dominere Champions League kampen mod FC Porto den 30. september 2009.

Atlético er i starten af oktober 2009 tredje sidst i den spanske liga med 3 point for 5 kampe, og den første kamp i CL gruppespillet blev en skuffelse på hjemmebane med 0-0 mod FCK’s overmænd APOEL fra Cypern.

I anden runde af CL gruppespillet vandt Porto 2-0 efter at Falcao med et artistisk hælspark fik bragt FC Porto foran i det 75. minut. Se Falcao målet herunder.

Kampen giver Porto en fortjent 2. plads i CL gruppe D med 3 point efter Chelsea med 6 point. APOEL og Atlético har begge 1 point.

I Porto’s første Champions League gruppespils-kamp tabte Portugals bedste mandskab med respektfulde 0-1 på Chelseas hjemmebane.

Se også: Resultater af CL kampe 2009-2010


Portugal møder Ungarn 10. oktober i VM kvalifikationen
Den arbejdsomme og målfarlige Liedson (målscorer mod Danmark 5. september) forventes at være fast mand på det portugisiske landshold, når Ungarn besøger Lissabon den 10. oktober.

Se mere om Liedson , som primo oktober er topscorer i Europa League med 3 mål.

Portugal skal vinde mod Ungarn for at bevare chancen for at kvalificere sig til playoff kamp som to’er i VM gruppe 1. I første kamp vandt Portugal 1-0.

Der er indført seedning i de vigtige playoff kampe, som kun lukker 4 af 8 landshold med 2. pladser i VM grupperne videre til VM slutrunden. Se mere om VM-seedning for VM gruppernes 2. pladser. 

Benfica og Sporting stærke i Europa League
Både Benfica og Sporting Lissabon har en sejr og 3 point med i bagagen, når anden runde af gruppespillet i Europa League spilles d. 1. oktober 2009.

Benfica er i Grækenland for at møde AEK Athen FC, som forventes at blive en relativ overkommelig opgave efter at Athen tabte 4-0 til Everton.

Sporting får besøg af Hertha Berlin i Lissabon, som ligger sidst i den hjemlige tyske turnering og desuden lige har fået 5-1 smæk af opkomlingerne fra Hoffenheim. Sporting har til gengæld aldrig nogen sinde vundet over et tysk hold i en stor turnering (ud af 16 kampe), men satser på at gøre en ende på dén statistik.

National mandskabet fra Madeira spiller ude mod Austria Wien og behøver mindst én ude-sejr for realistisk set at gå videre fra gruppespillet. Austria Wien er på papiret et svagere hold end Atlético Bilbao og Werder Bremen, som udgør de øvrige deltagere i Europa League gruppe L. I første Europa League kamp i gruppespillet tabte National til Werder Bremen hjemme med 2-3.

Se også: Kampe og resultater i Europa League 2009-2010.

Cristiano Ronaldo pengene værd
Real Madrids nye investering ser ud til at være pengene værd.

Hvad Cristiano Ronaldo har besvær med på landsholdet, kan han tilsyneladende til fingerspidserne, når han spiller for sin nye klub Real Madrid.

I de første to Champion League kampe er det i begge kampe blevet til to mål af Cristiano, hvilket primo oktober gør ham til topscorer i Champions League gruppespillet 2009.

Real Madrid fører CL gruppe C sikkert foran Milan og ligger til ingens overraskelse til at gå videre fra gruppespillet.

I den spanske liga er Cristiano Ronaldo på en delt andenplads på topscorer-listen med 5 mål i samme antal kampe.

Herunder Ronaldo i teknik-opvisning mod Sveriges bedste spiller Zlatan Ibrahimovic. Video’en er en Nike commercial.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer