Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


MotoGP i Estoril i weekenden 3-4 oktober 2009

MC-enthusiaster fra hele verden med ræs i blodet valfarter i weekenden 3-4 oktober til Estoril banen vest for Lissabon, hvor årets Portugal MotoGP afholdes.

Der forventes specielt mange besøg på to hjul fra Spanien.

Cascais oversvømmes af motorcykler
Cascais politi har taget højde for de mange unge motorcyklister ved at sende flere patruljevogne på gaden – ikke mindst på kystvejen mellem Cascais og Guincho, som indbyder til at vride håndtaget i bund.

Der er ikke (endnu) decideret fartkontrol, men blot en lang hale af motorcyklister efter ældre patruljevogne, som bevæger sig i adstadigt tempo på kystvejen ofte kun med en enkelt yngre politimand ved rattet.

Gratis på to hjul på motorvej A5
I anledning af MotoGP løbet har Brisa, som driver motorvej A5 mellem Lissabon og Cascais suspenderet opkrævning af afgift for 2-hjulede søndag den 4. oktober. Bilister må dog fortsat pænt betale 1,35 euro.

Billetter og program
For interesserede (med billet til MotoGP) uden egen transport søndag den 4. oktober afgår gratis bus fra Casino Estoril – se tidpunkter på Autodromo de Estoril hjemmesiden.

Billetter til MotoGP Portugal, hvor hovedløbene afholdes søndag den. 4. oktober kan købes på ticketline.pt eller ved indgangen såvel som de sædvanlige udsalgssteder FNAC m.v.

Se også løbsprogram for MotoGP 2009 på Estoril.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer