Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Cimber Lissabon-rute fra maj 2010 – billig fly-rejse til Lissabon direkte fra København

Cimber-Sterling er klar med en ny rute til Lissabon med start i maj 2010, skriver det danske lavprisselskab i en pressemeddelelse den 7. oktober 2009.

Den nye Lissabon billig-rute vil indledningsvis flyve torsdag og søndag, og Cimber lover at udvidde antallet af  flyafgange, såfremt efterspørgslen er dertil.

Se Cimber-Sterling.dk for aktuelle fly-priser til Lissabon

Direkte til Lissabon fra København
Med Cimber-Sterlings initiativ får TAP – det statlige portugisiske luftfartsselskab, konkurrence på København-Lissabon ruten, som i lang tid udelukkende har haft TAP som operatør.

Cimber har med Business Development Manager Rikke Munk Christensen’s ord stor tiltro til at Lissabon bliver den nye hotte storby-ferie destination for danskere, som endnu ikke har oplevet Portugal. Der flyves med de nyligt indkøbte (tidligere Sterling) Boeing 737-700 fly med plads til 148 passagerer på Lissabon-ruten.

Flyrejse til Lissabon med Cimber fra 20. maj
Allerede fra 7. oktober 2009 kan man booke fly-rejse til Lissabon med Cimber direkte fra København med afgange i maj 2010.

Den første maskine med ledige pladser afgår torsdag d. 20. maj, og booker man en uges ferie fra 20. maj til 27. maj, vil den samlede pris for en billig Cimber fly-rejse til Lissabon og retur blive 1545 kroner inklusiv skatter (Cimber pris set 7. oktober 2009).

Vælger man at rejse til Lissabon torsdag, afgår flyet fra København kl. 15.40 og ankommer til Lissabon kl. 18.15 (på grund af tidsforskel vindes en time). Flyrejsen fra Lissabon tilbage til København starter torsdag kl. 19 fra Lissabon, hvilket betyder relativ sen ankomst i København kl. 23.45.

Se også: Billige ferieboliger i Lissabon i 2009-2010.

Lissabon fly-rejser søndag
Såfremt man vælger at rejse til Lissabon på en søndag, afgår maskinen fra København kl. 14.05 og lander 16.40 i Lissabon.

Retur-rejsen fra Lissabon til København søndag med Cimber afgår 17.25 fra Lisabon og lander i København kl. 22.10.

Prissætningen på Cimber fly-rejsen København-Lissabon er absolut konkurrencedygtig, men Cimber flybilletter til Lissabon er dog ikke væsentligt billigere end TAP’s billigste billetter.

Se også: Søg billige flybilletter med Momondo

Nye Cimber fly-ruter til Sydeuropa
Udover Lissabon vil Cimber-Sterling i maj 2010 åbne nye ruter fra København til Sicilien og fra København til Kreta. Læs nærmere på Cimbers hjemmeside

Relateret artikel:
Billig billeje i LissabonKommentarer

Endnu ingen kommentarer