Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Playoff kampe mellem Portugal og Bosnien-Herzegovina – lodtrækning til VM i Sydafrika 2010

Portugal har igen været heldige.

Ikke blot slog Danmark med sin 1-0 sejr i Parken Sverige ned på tredjepladsen i VM kvalifikations-gruppe 1 og banede vej for en mulig VM kvalifikation med en andenplads i VM gruppe 2.

I de vigtige playoff kampe møder Portugal Bosnien-Herzegovina, som på forhånd ikke levnes mange chancer mod et stjernespækket portugisisk hold.

Af alternativerne Ukraine, Irland og Slovenien, forekommer kun Slovenien at ville være en lettere modstander – specielt efter Irlands fornemme 2-2 kamp mod Italien.

Bosnien-Herzegivina playoff kamp
At afskrive Bosnien-Herzegovina på forhånd vil dog være letsindigt.

I VM kvalifikationen spillede holdet fra Balkan 2-5 hjemme mod Spanien. Samme sted vandt Bosnien-Herzegovina 7-0 over Estland, 4-1 over Armenien og 2-1 over Belgien.

Det tyrkiste landshold klarede 1-1 i Bosnien og måtte nøjes med en kneben sejr på 2-1 på hjemmebane. Tyrkerne endte med at måtte afgive den vigtige andenplads i VM gruppe 5 til Bosnien.

Portugals landshold får derfor sit at se til, men med en FIFA rangering som nummer 42 (bedste FIFA placering nogensiden for Bosnien-Herzegovina er plads 25 i august 2007) er Balkan-holdet trods alt på papiret et niveau under de bedste hold i Europa.

Playoff kampe 11. og 15. november
Følgende hold fik hinanden som modstandere ved de 8 playoff kampe:

  • Portugal – Bosnien-Herzegovina
  • Irland – Frankrig
  • Grækenland – Ukraine
  • Slovenien – Rusland

De første playoff kampe spilles den 14. november. Returkampe (playoff kampe) finder sted den 18. november 2009.

Alle samlede vindere går videre til Sydafrika 2010 VM slutrunden.

Læs også: Portugal - Bosnien: Skal Portugal til VM 2010 i Sydafrika?Kommentarer

 

Semir siger:

Jeg mener ikke at Portugal har trukket den letteste modstander, hvis vi ser på hvilke kvaliteter Bosnien Hercegovina har, jeg synes også lige det skal siges at de har topscore i kval kampene.

Jeg vil mene at Portugal får noget at se til, jeg mener at kampen falder ud til Bosniens fordel, da det er det tætteste de nogen sinde har været på en VM slutrunde ville de gøre alt for at vinde den, derfor mener jeg de bliver verdens sværeste hold at spille mod for Portugal.

Jeg mener endvidere at kampen bliver rigtig tæt, for jeg synes begge hold er gode men regner alligevel med at Bosnien-hercegovina er det stærkeste af de to mandskaber.

9 November 2009 8:47 PM