Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Ryanair rute fra Algarve til Nordportugal - flyv direkte fra Faro til Porto

Ryanair har netop haft premiere på sin første indenrigsrute i Portugal. Fremover flyver Ryanair 4 gange om ugen fra Porto lufthavn til Faro lufthavn på Algarvekysten.

Priseksempel fra Nordportugal til Algarve
Ryanair ruten Porto-Faro flyves mandage, onsdage, fredage og søndage. Man kan i november flyve tur/retur fra Porto til Faro for ca. 58 euro. inkl. skatter men eksklusiv diverse Ryanair-gebyrer - f.eks. til bagage og kreditkortbetaling. Det forventes at ca. 25% af passagererne på ruten vil være forretningsrejsende. Rejsetiden fra Porto til Faro er ca. 55 minutter med fly til sammenligning med ca. 8 timers rejsetid i bil og ca. 6 timer med tog.

Det forventes ligeledes at rejsende fra Algarve vil benytte muligheden for at flyve billigere til øvrige Ryanair-destinationer i Europa med flyskift i Porto

Ryanair er det første udenlandske selskab, der etablerer en indenrigsrute på Portugals fastland. I forvejen flyver lavpris-konkurrenten Easyjet med succes mellem Lissabon og Funchal på Madeira. For to måneder siden offentliggjorde Ryanair udnævnelsen af Porto som det officielle Ryanair hovedkvarter i Portugal, hvilket ventes at skabe ca. 2000 direkte og indirekte arbejdspladser i Porto. Der flyves nu til 22 Ryanair-destinationer fra Porto.

Et talsmand for Ryanair i Portugal udtalte ved Porto-Faro rutens indvielse at flere ruter i Portugal er i støbeskeen.

Find de billige billetter via Momondo

Relaterede artikler:
-
Ryanair ruter Portugal
- Easyjet ruter PortugalKommentarer

Endnu ingen kommentarer