Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Se Red Bull Air Race i Portugal – berømt Air Show flytter fra Porto til Lisboa i 2010

UPDATE 7. juli: Red Bull Race i Portugal 2010 er aflyst

................................................................................

I et par år har et af højdepunkterne for turister i Nordportugal været publikumsmagneten Red Bull Air Race i byen Porto.

Det store Red Bull Air Race show vil igen i år 2010 besøge Portugal, men denne gang vil showet finde sted på Tejo floden i Lisboa (Lissabon) 4-5 september.

Ikke alle beboere i Portugals næststørste by Porto i Nordportugal er tilfredse med denne beslutning, men Red Bull Air Race er en forretning, og tilskuergrundlaget og dermed økonomien forventes at være bedre i Portugals hovedstad Lisboa.

De europæiske Red Bull Air Races afholdes normalt i efteråret i august, september og oktober. De sidste to år har Red Bull Air Race været afholdt i Porto i september måned.

Se mere om Red Bull Air Race 2010.

Ferie i Portugal i september-oktober
For danske turister, som planlægger at besøge Portugals hovedstad Lisboa, er september-oktober blandt de bedste måneder, da der i efteråret stadig er varmt og solrigt i Lisboa, ringe nedbør og derfor som regel lidt mere behageligt end i de ofte meget varme juli og august måneder.

Se også: Vejret i Lisboa i september-oktober.

Fra foråret 2010 flyver Cimber fra København til Lissabon. Man kan også vælge det statslige portugisiske luftfartsselskab TAP, som i mange år har fløjet mellem København og Lisboa.

Billige flybilletter til Faro på Algarvekysten
For dem, som gerne vil kombinere en Red Bull Air Race tur med en solferie, kan det betale sig at undersøge priserne på en flybillet til Faro på Algarvekysten.

Ryanair starter flyrute fra Billund til Faro på Algarvekysten i april 2010, og fra København er lavprisselskaberne Transavia og Norwegian som regel leveringsdygtige i billige flybilletter til Faro.

Se mere om den nye Ryanair rute fra Billund til Faro og de øvrige ruter til Portugal fra København på Flyruter til Portugal.

Faro har i øvrigt som oftest særdeles billige udlejningsbiler, og der er kun 250-300 kilometer (afhængigt af område) fra Algarvekysten til Lissabon.

Se også: Vejret på Algarvekysten i september-oktober.

Herunder Red Bull Air Race video fra Porto i 2009:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer