Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Gran Canaria billeje – Tenerife billeje – Madeira billeje – tilbud på udlejningsbiler i syden i 2010

De mest populære solferie destinationer tilbyder i vinterperioden 2010 særdeles billige udlejningsbiler.

Vi har testet, hvad en lille bil i Ford Fiesta/VW Polo størrelse med plads til 4-5 personer og med 5 døre koster at leje i februar ved booking inden nytår 2009/2010.

Gran Canaria billeje i februar
Billigste lille Gran Canaria bil (Peugeot 107 el. lign) koster i februar 2010 fra 770 kroner.

Se mere på: Aktuelle tilbud på Gran Canaria billeje

Skal man op i Ford Fiesta klassen, som er langt mere komfortabel, kan man nøjes med at betale 796 kroner ved billigste billeje tilbud (Peugeot 207 el. lignende) for en uges Gran Canaria billeje. Dette tilbud lover dog ikke 5 døre.

Vil man være sikker på at kunne komme på bagsædet uden at skulle bag om forsæderne, koster billigste Gran Canaria bil fra 856 kroner for en uges billeje (Ford Fiesta eller lignende).

Bemærk at alle 3 ovennævnte tilbud har 0 (nul) kroner i selvrisiko på tyveri og skade. Vores anbefaling ved billeje på Gran Canaria (og andre steder) er altid at checke forsikringsbetingelser under ‘prisdetaljer’.

Alt i alt er det i februar 2010 meget billigt at leje bil på Gran Canaria. Husk dog at booke i god tid.

Tenerife billeje i februar
Tenerife Syd er den mest anvendte lufthavn på Tenerife for danske turister. Priserne på billeje i de to lufthavn Tenerife Syd (TFS) og Tenerife Nord (TFN) er i øvrigt som oftest de samme. Vi har set på Tenerife Syd, som også kaldes Reina Sofia Airport.

Se mere på: Aktuelle tilbud på Tenerife billeje

Billeje på Tenerife er for de mindre udlejningsbilers vedkommende lige så billig som på billeje på Gran Canaria.

Faktisk er de bedste billeje tilbud på Tenerife præcis som på Gran Canaria i februar 2010 (ved booking i december 2009). En Ford Fiesta med 5 døre koster således fra 856 kroner at leje i en uge.

Vil man gerne leje en billig fire-hjulstrækker på Tenerife, er der dog større udvalg på Tenerife end på Gran Canaria.

Anbefaling til sjov billeje på Tenerife i februar 2010: Hvad med eksempelvis at leje en Jeep Wrangler til under 2000 kroner for en uges Tenerife billeje?

Madeira billeje i februar
Madeira hører under Portugal, men er et såkaldt autonomt økonomisk område, hvor blandt andet momsen er lavere (16%). Billeje på Madeira er dog ikke helt så billigt som på Gran Canaria og Tenerife i februar 2010.

Se mere på: Aktuelle tilbud på Madeira billeje

En Ford Fiesta eller lignende med 5 døre koster fra 1349 kroner for en uges billeje (selvrisiko 600 euro på skade og tyveri).

Prisen for at leje en Ford Fiesata i en uge kan synes høj i forhold til prisen på Gran Canaria billeje (eller Tenerife billeje).

Årsagen er at der på de spanske ferieøer (som i resten af Spanien) er mindre skat på indkøb af biler. Det forklarer dog ikke hele forskellen. Madeira har turistmæssigt set klaret krisen bedre og efterspørgslen efter billeje på Madeira er derfor højere.

Anbefaling Madeira billeje: Lejer man bil på Madeira er det værd at overveje at leje en dieselbil, da prisforskellen ofte er lille. For kun et par hundre kroner ekstra (1543 kroner) kan man i februar 2010 leje en Ford Fiesta diesel (eller lignende) i en uge på Madeira. 

Billig billeje sommer 2010 (periode 20-27 juli som eksempel) på Gran Canaria og Tenerife
Gran Canaria, Tenerife og Madeira er udprægede vinterdestinationer, men har også mange danske besøgende om sommeren.

Billeje priser på Gran Canaria er lave til sommer, hvis man booker tidligt. En Ford Fiesta  med 5 døre koster fra 899 kroner for en uges billeje. I den lidt større mellemklasse er der billigt Gran Canaria tilbud: En VW Golf med 5 døre kan fås fra kun 1112 kroner for en uges Gran Canaria billeje i juli.

Madeira billeje er lidt dyrere om sommeren, hvor øen får besøg af mange portugisere, spaniere og englændere. Billigste Madeira bil (set i dec 2009) koster 1702 kroner for en uges billeje (Ford Fiesta 3-5 døre). Med 5 døre koster samme bil i juli 2010 fra 1896 kroner – det begynder at virke små-dyrt for leje af en mindre bil. Måske turister på Madeira til sommer skal vente lidt med at booke bil og se om prsen ikke falder lidt.

Tenerife billeje priser i juli 2010 er særdeles rimelige fra 899 kroner for en Ford Fiesta el lignende med 5 døre (én uges Tenerife billeje).

………………………

Generelt om artiklen:

Alle ovenstående tilbud er set på Cartrawler billeje-søgemaskinen den 26. december 2009. Booking perioden anvendt som sammenligning, hvor intet andet er angivet: 20-27 februar 2010. Lejer: én fører, 30 år. Udlejningssted: Lufthavnen.

Alle billeje-tilbud på Gran Canaria, Tenerife og Madeira i ovenstående artikel inkluderer ansvars- og kaskoforsikring af udlejningsbilen.

Det er mere end sandsynligt at de i artiklen angivne billeje-priser løbende ændrer sig. De billigste billeje-priser på Gran Canaria og Tenerife er dog så lave i februar 2009 at et væsentlige ydeligere fald i prisen på at leje bil på de to spanske ferieøer må anses for usandsynligt.

Artiklen tager ikke højde for alle forskelle i forsikringsbetingelser herunder selvrisiko, forskel i brændstof-regler (fuel policy), forskel i priser for ekstra fører, forskel i priser for ekstra udstyr (eks: GPS eller barnestol) samt eventuelle andre forskelle og begrænsninger. Se alle betingelser under ‘prisdetaljer’ i hvert billeje-tilbud.

Bemærk eksempelvis at man i Spanien (og på Tenerife og Gran Canaria) ofte kommer til at betale for en tank brændstof udover billeje-prisen, hvad enten man bruger en tankfuld eller ej.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer