Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Nice billeje – Paris billeje – Montpellier billeje – sammenligning af priser på biludlejning i Frankrig

Den franske riviera tiltrækker mange turister med sans for det gode liv.

Vælger man at flyve til Frankrig er udvalget af udlejningsbiler stort og priserne som regel meget rimelige.

Det har mange portugisere, som arbejder i Frankrig i kortere eller længere perioder, fundet ud af. Et stort antal immigranter lejer bil i Frankrig til brug for ferien i Portugal.

Billeje i Nice
De billigste biler på den franske sydkyst kan lejes fra omkring 1400 kroner for en uges billeje i sommerperioden (Peugeot 107 eller lignende).

Ofte er der rigtigt gode tilbud på luksusbiler i Nice. Lej eksempelvis en Mercedes C-klasse eller BMW 3-serie i Nice i juli måned fra kun 3000 kroner for en uges billeje. Tit er der endda navigationsanlæg inkluderet i leje-prisen.

Er man en familie på ferie i Nice området, er en MPV i VW Touran størrelse (5-7 personer) mulig at leje fra omkring 3300 kroner for en uges Nice billeje i sommeren 2010.

Priserne på Nice-billeje kan svinge, men er ofte meget konstante over året. Der ses dog af og til meget billige VW Touran, Opel Zafira elller lignende udlejningsbiler til familiebrug helt ned til omkring 2400 kroner for en uges billeje. Det er dog usædvanligt.

Er der mangel på udlejningsbiler i Nice lufthavn, kan priserne på billeje i Nice stige markant.

Se mere på: Aktuelle priser på billeje i Nice

Billeje i Paris
I forhold til prisen på billeje på den franske Reviera er udlejningsbilerne i Paris ofte lidt dyrere.

Forvent at billigste bil i Paris i sommerperioden juni-juli koster fra små 1500 kroner for en uges billeje – eksempelvis i Paris-Orly lufthavnen, hvortil lavprisselskabet Transavia flyver.

Billeje i Paris-Charles de Gaulle (CDG) lufthavnen er som oftest samme pris.

I Paris er en stor bil ingen fordel, men skal man køre langt, kan man ofte finde en stor VW Passat eller lignende fra omkring 2600 kroner for en uges Paris billeje. Frankrig er i øvrigt så stort et land at leje af en dieselbil måske bør overvejes.

Se mere på: Aktuelle priser på billeje i Paris-Orly (opdateres)

Billeje i Montpelier
Billeje i Montpellier er populært blandt danskere som følge af Norwegian lavprisruten hertil.

Priser på leje af bil i Montpelier lufthavn starter som i Nice fra omkring 1400 kroner for en uges billeje.

Bemærk at i Frankrig er der ofte en selvrisiko på tyveri på over 1000 euro ved billeje (uanset bil-størrelse). På skader ligger selvrisikoen som oftest over 500 euro – selv for de mindste biler.

Man bør derfor overveje om det ikke er værd at tegne en forsikring mod selvrisiko. Det kan gøres samtidig med booking af udlejningsbilen på nettet og er som regel billigere end at tilkøbe den ekstra forsikring ved skranken i Frankrig.

Se mere på: Aktuelle priser på billeje i Montpelier lufhavn (opdateres)Kommentarer

Endnu ingen kommentarer