Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Hotel Britania i Lissabon – art deco luksushotel i Lissabons centrum tæt på shopping-gade

Lissabon er kendt for sin blanding af gammelt og nyt.

Et eksempel herpå er det fantastiske Hotel Britania, som er bygget i 1940’erne.

Det lykkedes Portugal at holde sig neutral under 2. verdenskrig, og Lissabon var i krigsårene mellemstation for mange velhavende og flygtninge - såvel som for udenlandske agenter på jagt efter information.

Det gamle Lissabon hotel har oplevet lidt af hvert, men står stadig, som da det blev bygget.

Intet hotel i Lissabon har en art deco udsmykning, som kan matche Hotel Britania. Bygningen er af samme grund fredet.

Se billeder og priser på overnatning på Hotel Britania i Lissabon.

En forlænget weekend på Hotel Britania sidst i februar 2010 koster (torsdag til søndag) fra 390 euro (ca. 2900 kroner) for to personer i dobbeltværelse.

Hotel i Lissabon tegnet af berømt arkitekt
Det klassiske hotel er tegnet af den berømte portugisiske arkitekt Cassiano Branco og ligger 50 meter fra Lissabons fornemste shopping-gade Avenida da Liberdade.

Hotellet syner udover en meget karakteristisk port ikke af så meget udefra. Det er indretningen i tidstypisk art deco stil med højt til loftet, som imponerer.

Udsmykket lakeret træ, spejle, rustfrit stål, crom, granit og dekorativt farvevalg præger lobbyen og hotel-baren. Selv den lille frisør-salon er holdt i autentisk art deco stil på Hotel Britanica.

Se mere om Art Deco i Lissabon

Shopping i Lissabons centrum tæt på luksushotel
Har man lyst til at opleve atmosfæren fra en svunden mellemkrigstid, er Hotel Britania i Lisbon et excellent valg – ikke mindst fordi hotellet på rating-sider som Tripadvisor får særdeles gode anmeldelser for sin service.

Der er i alt 30 værelser på Hotel Britania, som også beskrives som et Boutique Art Deco hotel. Alle værelserne er store og lyse og typisk forsynet med forkromede eller polerede stållamper. Det er muligt at booke rygerværelse.

Man bor meget tæt på shopping fristelser som Emporio Armani, Gant (Flagship Store), Luis Vuitton, Burberry, Furla, Escada, Donaldson (voksen/børnetøj), Lanidor, Fashion Clinic (med Prada, D&G, Miu-Miu, DKNY m.m.), Trussardi etc. etc.

Hotel Britania er et 4-stjernet hotel for den kræsne prisbevidste hotelgæst – eller til de indretnings- og kulturinteresserede gæster i Lissabon.

Se også: Billige hoteller i Lissabon.

Højt service niveau på Hotel Britania
Man kan sagtens finde billigere 4-stjernede hoteller i Lissabon, men næppe mange (hvis nogen) med et højere service-niveau og bedre beliggenhed – der er selvfølgelig 24 timers roomservice.

Gæster tilbydes blandt andet gratis højhastigheds wifi (trådløst internet) på de smukt dekorerede værelser - og der er i øvrigt også en computer til rådighed i lobbyen. Naturligvis er der air condition, og man får også slippers og badekåbe stillet til rådighed.

Adressen på Hotel Britania er Rua Rodrígues Sampaio 17. Der er omkring to kilometer til det store Gulbenkian Museum, 2 kilometer til det imponerende Castelo de São Jorge og 7 kilometer til lufthavnen i Lissabon.

Shopping muligheder er der masser af bogstaveligt talt lige rundt om hjørnet. Lissabons berømte Michelin Restaurant Eleven ligger godt 1 kilometer fra hotellet tæt på den imponerende Marquis de Pombal plads for enden af Avenida da Liberdade.


Se Hotel Britania kort i større formatKommentarer

Endnu ingen kommentarer