Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Rejser til Madeira for 35. gang i februar – dansk ægtepar har jubilæum med Spies Rejser til Madeira

Et danske ægtepar rejser til Madeira med Spies Rejser for 35. gang i februar 2010.

Siden 1984 har Inge og Erling Hansen været faste gæster på den populære portugisiske ferieø. De tilbringer gerne omkring 3 uger på Madeira af gangen.

I alt er det blevet til omkring 10 ugers ferie på Madeira om året i gennemsnit siden 1984.

Naturligvis er parret i 2010 traditionen tro igen taget rejsen til Madeira for at bo på Hotel Duas Torres, som anvendes af blandt andet Spies Rejser.

Se også:
Læser-rejse til Madeira med rabat: "Madeiras Højdepunkter".

Kender hotel-direktøren på Hotel Duas Torres
Madeira Hotel Duas Torres kender Inge og Erling ifølge Rejseliv.dk særdeles godt – faktisk så godt at parret ved hvert besøg inviterer den danske hoteldirektør til dansk frokost med mad medbragt fra Danmark.

Se mere om det billige Hotel Duas Torres på Madeira.

Det danske par har altid det samme værelse og hotellet opbevarer en kuffert for parret, så de ikke behøver slæbe så meget med hver gang, de rejser til Madeira.

Det 3-stjernede Hotel Duas Torres på Madeira, som er faldet i ægteparrets smag, er kendt for sine rimelige priser. Hotel Duas Torres ligger på Estrada Monumental omkring 3,5 kilometer fra Funchal.

Se også: Læser-rejse til Madeira.

Danske turist-abassadører på Madeira
Madeira har lokal regering, men er i eksempelvis udenrigspolitik og andre forhold underlagt Portugal.

Turistministeren, som på Madeira kaldes for Secretária Regional do Turismo da Madeira, hedder Conceição Estudante. Hun har netop udnævnt det danske ægtepar til turist-ambassadører på Madeira.

Når karnevals-paraden finder sted i Funchal på Madeira den 13. februar, vil Erling og Inga sidde på ærespladserne på hoved-tribunen.

Turist-ministeren fortæller til lokale Madeira medier at der sandsynligvis allerede i marts 2010 vil være endnu et Madeira-rejser jubilæums-par at fejre i Funchal.

Let at møde de lokale på Madeira
Inge Hansen udtalte under receptionen i forbindelse med udnævnelsen at hun syntes om at det er let at møde de lokale på Madeira (som på Madeira kaldes madeirenses). Når man spadserer rundt i Funchal, tilføjdede hun, er folk altid er meget venlige og imødekommende.

Se billede af det danske par og turistministeren på den nationale avis Diário Notícias, som også har bragt historien.

Som afslutning kan det tilføjes at ægteparret Inga og Erling Hansen allerede har bestilt deres rejse nummer 36 til Madeira.

Herunder billeder fra Madeira:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer