Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Billeje Malaga – billeje Nice – billeje Faro (Algarve) – billigst at booke bil i god tid til sommerferie 2010

Den største feriemåned i Sydeuropa er juli.

Dels ligger sommerferien i de fleste sydeuropæiske lande i juli og august, og dels får lande som Spanien, Portugal og Frankrig besøg af mange turister fra Nordeuropa, som ofte holder ferie i juli.

Skal man leje bil til ferien i de store turist-lufthavne i sommeren 2010, er det en god ide at være tidligt ude.

Cartrawler bil-søgemaskinen finder tilbud fra en lang række udlejningsselskaber herunder Avis, Hertz, Budget, HelleHollis, Europcar m.fl.

Malaga billeje i juli
Biludlejnings-selskaberne i Malagas lufthavn er ofte nogen af de første, som hæver priserne, når højsæsonen nærmer sig.

Der er i april 2010 stadig gode tilbud at finde på billeje i juli måned, men man kan allerede finde selskaber, hvor billigste Malaga udlejningsbil koster over 2000 kroner for en uges billeje.

Helt galt går det, hvis man har brug for en MPV (VW Touran/Opel Zafira el. lignende) med plads til 5-7 personer. Her er lejeprisen hos de fleste selskaber allerede i april 2010 oppe over 4000 kroner for en uges Malaga billeje. Minibusser koster endnu mere.

Søg billeje i Malaga  (klik på rødt link)

I Malaga bliver det med stor sandsynlighed ikke billigere af at vente til senere med at booke udlejningsbil til sommerferien. Tværtimod forventes priserne at stige hen mod højsæsonen i juli og august 2010.

Nogen selskabers usædvanligt høje priser på billeje i Malaga skyldes at der er nervøsitet omkring antallet af turister. Bookingerne fra Nordeuropa kommer senere, og biludlejningsselskaberne har (især med økonomisk krise i Spanien) ikke lyst til at købe flere biler til udlejning uden at have kunder til dem.

Nice billeje i juli
I Nice er situationen på billeje-området ikke så usædvanlig som i Malaga. Nice lufthavn er stadig i april 2010 et billigt sted at booke udlejningsbil.

Man kan leje en lille bil i Nice i juli fra omkring 1500 kroner for en uges billeje. Ofte er der særdeles gode tilbud på leje af en VW Golf (eller lignende) med 5 døre og air condition til næsten samme pris.

Søg billeje i Nice (klik på rødt link)

Nice lufthavn Aéroport Nice Côte d'Azur er blandt de mest anvendte af danske turister på ferie i Sydfrankrig.

Også i Nice er billeje-priserne dog så småt ved at stige ved booking til juli 2010. Specielt hvis man gerne vil leje en minibus eller en MPV i Nice, er der allerede ved booking i april langt mellem de gode tilbud.

Faro (Algarve) billeje i juli
For turister på ferie i Portugal er lufthavnen i Faro på Algarvekysten centralt placeret og tæt på alle de kendte ferieområder såsom Albufeira, Carvoeiro, Praia da Rocha, Tavira, Vale do Lobo, Vilamoura, Alvor, Lagos, Monte Gordo m.fl.

Der er godt nyt til dem, som rejser til Portugal.

Billeje i Faro er nemlig stadig rigtig billigt i juli måned ved booking i starten af april.

Søg billeje i Faro (Algarve) (klik på rødt link)

Mindste lejebil i Faro kan i april fortsat bookes for under 1000 kroner for en uges billeje i juli 2010.

En lidt større bil i Ford Fiesta-klassen koster typisk fra omkring 1100 kroner for en uges Faro-billeje.

Har man behov for en minibus er der som regel knap så gode tilbud i Faro. Forvent at priserne for at leje en minibus med plads til 9 personer en uge i juli måned 2010 starter ved godt 4000 kroner. I forhold til de fleste andre ferie-destinationer i Europa er det dog fortsat relatvt billigt. 

Søg billig billeje på nettet – se også Holiday Autos og E-Biludlejning 
Alle ovennævnte priser var aktuelle på Portugalnyt/Cartrawler bilsøgemaskinen den 6. april 2010 ved booking-periode (billeje) 10-17 juli 2010. Der blev ikke taget hensyn til andre forhold end pris ved sammenligningen.

Hvis man synes, den tilbudte leje-pris på feriebilen virker for høj, er det en god ide at checke priser flere steder.

Prøv f.eks. at kaste et blik på HolidayAutos eller eBiludlejning.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer