Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Store konferencer ønskes – Portugals konference-industri har støttefond for at tiltrække Big Business

De største konferencer er altid særdeles lukrative for det område, konference-deltagerne opholder sig i.

Hoteller, restauranter, taxichauffører, handlende, luftfartsselskaber og stort alle andre dele af service-sektoren kan mærke øget omsætning under konferencer.

Ny funding for konferencer i Portugal
Portugals turistorganisation, luftfartsselskaber og andre organisationer med interesse i turisme og konferencer i Portugal har i foråret 2010 stablet en fond på benene med en kapital på 1 million euro, som konference-arrangører kan søge støtte fra.

Afholder man som stor virksomhed eller organisation en konference i Portugal, vil man kunne ansøge Portugals Internacional Meetings Fund om støtte.

Konferencer med støtte
Støtten uddeles efter detaljerede regler til møder og konferencer fra 450 deltagere i mindre byer.

I Lissabon skal der være mindst 1800 besøgende for at opnå støtte, mens man i byerne Porto, Estoril/Cascais på Lissabonkysten og i Algarve kan få støtte, hvis man som organisation modtager mindst 900 gæster.

Støtten varierer fra minimum (hvis givet) 7.500 euro op til 50.000 euro. Dog kan man kun komme i betragtning som modtager af de 50.000 euro, såfremt man har mindst 3600 gæster til konference i Portugal.

Portugal billigt konference-land med behageligt klima
De relativt lave hotelpriser i Portugal er blandt de vigtigste grunde for konference-arrangører til at lægge store events i landet.

Samtidig giver Portugals milde klima selv i vinterperioden mulighed for at give konference-gæster et behageligt ophold, som også kan indeholde afslapning og en tur ved stranden.

For de virksomheder, som inviterer til events med alt betalt, er Portugal stadig blandt de allerbilligste lande i Europa at underholde gæsterne i. 

Bilfabrikker anvender solrige Portugal til demonstration af nye modeller
Én af de brancher, som allerede i stort omfang anvender Portugal som konference- og produktdemonstrations-land er de store bilproducenter.

I starten af 2010 havde BMW i en periode på 3 månder over 7500 personer på besøg i Estoril i forbindelse med introduktion af den nye BMW 5-serie. Også internationale pharmaceutiske virksomheder holder ofte store arrangementer i Portugal.

Ansøgning om støtte til konferencer i Portugal
Vil man gerne vide mere om støttemuligheder til store konferencer i Portugal, skal man i første omgang kontakte et lokalt konference-bureau.

Støtten ydes efter ansøgning til eksempelvis leje af lokaler, transfer services og hotel overnatning.

Se mere på Conference & Incentive Travel.

Ét af de velkendte Congress Management og Incentive/Events virksomheder i Portugal er AIMS Internation i Lissabon.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer