Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


SaxoBank lægger sag an mod det portugisiske finanshus Fortune

Portugisiske Fortune og libanesisk-svenske IM International bliver ifølge Børsen de første to kunder hos Saxo Bank, som bliver hevet i retten for at udtale sig negativt om bankens dispositioner.

Årsagen er de sidste par måneders hårde beskyldninger i pressen om uregelmæssigheder i Saxo Banks handelssystemer herunder fastsættelse af kundernes afregningskurser.

Se også:
SaxoBank politianmeldes af portugisisk finanshus.

Eneste mulighed for Saxo Bank
Saxo Bank kan som finansiel virksomhed ikke offentligøre detaljer om kundeforhold, da det ville stride mod gældende lovgivning.

Den danske investeringsbank, formueforvalter og leverandør af avancerede handelssystemer til værdipapirer og deriviater mener at sagsanlæg er den eneste reelle mulighed for at forsvare sig i medierne, når kunderne klager offentligt over banken.

Til at føre sagerne har SaxoBank hyret topadvokaten John Korsø Jensen, som udtaler at kunderne er blevet spurgt om Saxo Bank måtte udtale sig om deres sager og har fået nægtet dette.

Se artiklen ‘Saxo Bank trækker kritiske kunder i retten’.

Saxo Bank upopulær blandt tidligere ansatte
Det er kun få dage siden at Saxo Bank fik endnu en sag imod sig, da en tidligere mangeårig ansat beskyldte Saxo Bank for at tilbageholde sig mod sin vilje i flere timer for at tvinge den ansatte til at underskrive en erklæring om russiske kunder.

Saxo Bank nægter at have tilbageholdt nogen og har truet med retssag mod den tidligere ansatte.

Se mere på Børsen om sagen.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer