Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Hugh Hefner chokeret over Portugal – Playboy Portugal afprøver grænser for frisind

Den aldrende playboy og magasinejer Hugh Hefner (det er ham med alle damerne) har via sin Public Relations direktør udtrykt officiel bestyrtelse over seneste udgave af Playboy Portugal.

Årsagen er den portugisiske redaktørs seneste påfund.

Playboy Portugal hylder Saramago
Magasinet Playboy udkommer hver måned i 26 lande.

I Portugal blev magasinet introduceret i marts 2009.

For at hylde provokatøren og Nobel-litteraturprismodtager José Saramago, som døde for nyligt, er Playboy Portugal udkommet med titlen på Saramago’s måske mest provokative bog: ‘Evangeliet ifølge Jesus Kristus’ på forsiden – på portugisisk: ‘O Evangelho Segundo Jesus Cristo’.

I denne bog lader Saramago Jesus have menneskelige fejl og lyster.

Det er dog langt værre for Playboy koncernens amerikanske hovedkvartér at Playboy Portugal på forsiden af juli nummeret afbilleder Jesus sammen med en yndig delvis påklædt, men dog relativ tækkelig kvinde.

En sådan grad af frisind er andeles utænkelig i store dele af det religiøse USA.

Playboy Portugal bankes på plads
Det kendte softporn magasin har store problemer.

Internettet har reduceret salget af Playboy Magazine på verdensplan til en brøkdel af, hvad man solgte i 1980’erne og 1990’erne.

Der er dog ingen tvivl om at juli udgaven af Playboy Portugal vil få det henslumrende magasin til at gå som varmt brød – i det mindste i Portugal.

Måske vil Playboy Portugal Juli 2010 nummeret endda blive et såkaldt ‘collectors item’.

Det forlyder at Playboy koncernen er så chokeret over den portugisiske Playboy ledelse, at man ifølge Examiner.com vil terminere licensaftalen med den portugisiske udgiver.

Hugh Hefner’s Vice President of Public Relations Theresa Hennessy udtalte ifølge Examiner.com at ‘"We did not see or approve the cover and pictorial in the July issue of Playboy Portugal. It is a shocking breach of our standards’.

Og så til billederne – her på video-klip fra TV stationen SIC:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer