Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Billigste flybillet til Algarvekysten – Ryanair fly til Algarve fra Billund for under en plovmand

Ryanair er i juli 2010 på banen med super-billige flybilletter til Algarvekysten i september.

Bestiller man senest mandag d. 26. juli, kan man købe en flybillet fra Billund til Algarvekysten fra kun 421 danske kroner (returbillet).

Det har vi aldrig nogensinde set billigere.

Der er få billetter tilbage til denne ekstremt lave pris til Algarvekysten i september, men der skulle være gode muligheder for at finde en billig flybillet til under 1000 kroner for en retur-rejse til Faro fra Billund i september.

Se også: Find billig flybillet til Portugal.

Billeje med Hertz-Ryanair
Billeje er også ofte billigt med Ryanair, som benytter partneren Hertz.

Det er dog en god idé at dobbeltchecke priser på billeje andre steder.

Specielt selvrisiko’en på Hertz-billeje via Ryanair kan af og til være højere end ved andre billeje-selskaber. Se direkte link til Ryanair-Hertz selvrisiko (som godt kan være lidt svært at finde på sitet).

Desuden har Ryanair og Hertz i 2010 ‘opfundet’ diverse gebyrer såsom at leje med fuld tank og aflevere med tom tank (med ekstra betaling af en tank brændstof uden mulighed for udligning af tilbageværende brændstof i tanken ved aflevering). Betaling for fuel findes så vidt vides per juli 2010 endnu ikke hos Ryanair i Portugal.

Se mere om Ryanair brændstof priser i udlejningsbiler.

Der kan desuden i 2010 forekomme kilometerbegrænsninger på visse destinationer, når man lejer med Hertz-Ryanair – dog så vidt vides ikke i Portugal endnu.

Sammenligning billeje Ryanair-Hertz i Faro med søgemaskinen Cartrawler
Ved en sammenligning foretaget d. 23. juli 2010 kostede en uge (10-17 september) i Hertz-Ryanair bil (Renault Clio eller lignende) på Ryanair hjemmesiden 259 euro (1926 kroner).

På Cartrawler-Portugalnyt kunne man finde en Ford Fiesta eller lignende til 1089 kroner i samme periode.

Ryanair-Hertz bilen havde sandsynligvis 1000 euro i selvrisiko på skade og tyveri (det fremgår ikke 100% klart af ovenstående selvrisiko-link), mens Cartrawler-Portugalnyt bilen havde 750 euro i selvrisiko.

Man kan eliminere selvrisiko ved at købe en ekstra forsikring. Selvrisikoforsikring kostede ved Ryanair 84 euro (625 kroner) for 7 dage. På Cartrawler søgemaksinen kostede den samme periode 287 kroner i selvrisiko-forsikring.

Se mere om priser på billeje i Faro lufthavn i Algarve.

Hotel booket hos Ryanair
Flyselskabet Ryanair vil gerne have sine kunder til at booke hotel på www.Ryanair.com.

I juli 2010 kunne man eksempelvis finde en uge på Falesia Mar hotellet i Albufeira (10-17 september) til 5164 kroner for 2 personer i dobbeltværelse med morgenmad.

Samme pris kunne findes ved booking på hotel-søgesiden på Portugalnyt.

FDM Travel sender mange gæster til Algarvekysten og anvender også hotel Falesia Mar.

Prisen for hotelophold på Algarvekysten set 23. juli 2010 hos FDM Travel var for perioden 10-17 september 6560 kroner (for 2 personer) uden fly. Fly fra Billund kostede med FDM Travel 5312 kroner (over København).

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Ovenstående sammenligning af priser er foretaget 23. juli 2010. Priser ændrer sig løbende og der kan let være forskel i, hvad der er inkluderet hos de forskellige udbydere. Vi tager desuden forbehold for fejl og udeladelser i artiklen.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer