Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Rejser til Faro i september-oktober – Ryanair tilbud fra Billund til Faro i Algarve

Har man lyst til at besøge det solrige Algarve i september eller oktober 2010, er der lige nu mulighed for at købe særdeles billige fly-rejser til Faro i Portugal hos Ryanair.

Portugal rejser i september-oktober
Den mest populære solferie destination i Portugal er Algarvekysten i den sydligste del af landet.

Langt de fleste vælger at flyve til Faro lufthavn, som ligger centralt for alle feriestederne i Algarve.

Faro i Portugal
Faro er en stor by på godt 40.000 indbyggere.

Blandt byens seværdigheder finder man den store marina i Faro centrum.

Faro er desuden berømt for sin årlige motorcykel-festival (den største i Europa - se mere) og for at være vært for sportsarrangementer på det nye Algarve stadion med plads til 30.000 tilskuere.

Langt de fleste turister tager dog videre fra Faro til et af de mange mindre og fra et strand og badeferie-synspunkt langt mere spændende byer.

Rejser man til Faro med fly fra Danmark kan man inden for en time i bil være fremme ved stort set ethvert ferieområde i Algarve.

Herunder kort over Algarvekysten med byen Faro:Se Algarve-Faro i større format

 

Rejser til Faro billige med Ryanair
Rejser til Faro lufthavn fra Billund med lavprisselskabet Ryanair er ofte meget billige.

Ved booking af flybillet til Faro i perioden 27. juli til 29. juli kan man booke en retur-rejse til Faro fra Billund fra kun 648 kroner.

Prisen inkluderer lufthavnskatter og online-checkin, men ikke bagagegebyr, betalingsgebyr og andre ekstra ydelser.

De billige rejser til Faro skal dog foretages i september eller oktober 2010.

Se de aktuelle priser på Ryanairs hjemmeside.

Algarvekysten i september og oktober
Juli og august er højsæson, men mange portugisere foretrækker at holde ferien i september, hvor der er knap så mange turister på Algarvekysten og en anelse mere svalt.

Temperaturen er stadig høj i september-oktober i Algarve – typisk mellem 23 og 27 grader midt på dagen. Badevandet i Middelhavet er desuden ofte lidt varmere i sensommeren i forhold til i juni-juli.

Det bedste ved at rejse til Algarvekysten er at man næsten er garanteret solskin på ferien. Det sydlige Portugal har det højeste antal solskinstimer i Europa.

Se også: Temperaturtabel og solskinstimer på Algarvekysten (Faro)

Billigt at rejse til Algarve og selv booke hotel
I september og oktober kan man finde gode tilbud på hotel-overnatning i Algarve.

Se eksempelvis det 4-stjernede Hotel Baia Cristal i Carvoeiro, hvor man kan få et familieværelse (2 voksne + 2 børn op til 11 år) i en uge i september til 833 euro. Samme type værelse i en uge i oktober koster kun 623 euro. Priser er set på Hotel Baia Cristal d. 27. juli 2010.

Inden man booker ferie på et stort hotel i Algarve kan vi anbefale at kaste et blik på det lille hyggelige danskejede Hotel Vila Lido i Praia da Rocha, som ligger eminent godt og har meget rimelige priser. Se mere om booking af overnatning på Hotel Vila Lido.

Billig feriebolig på Algarvekysten i september-oktober
Det er som regel stadig lidt billigere at leje en ferielejlighed i forhold til at bo på hotel, specielt hvis man er en familie på 4 eller flere personer.

Udvalget af ferieboliger på Algarvekysten er stort, og områderne ret forskellige.

I byen Albufeira finder man nogen af de billigste ferielejligheder i Algarve – se eksempelvis ferielejlighed i Albufeira/Montechoro for kun 350 euro per uge (plads til 4 personer).

Familieferie på Algarvekysten
Carvoeiro er mere rettet mod familier omend der stadig er fest i gaden i weekenden i bymidten.

Se eksempelvis ferielejlighed med udsigt fra 580 euro per uge i Carvoeiro i september-oktober.

Praia da Rocha er et attraktivt område med sin fine brede sandstrand. Se eksempelvis billig penthouse-ferielejlighed med fantastisk udsigt i september-oktober fra kun 415 euro per uge i oktober.

Øst for Faro i Tavira er der ofte færre nordeuropæiske turister og derfor ofte lidt billigere. Se eksempelvis feriehus i Tavira fra 630 euro per uge (4 personer) i september-oktober.

Rejser til Faro med Norwegian fra København
Lavprisselskabet Norwegian flyver fra København til Faro to gange ugentligt.

Billiste rejse til Faro med Norwegian fra København koster fra omkring 1340 kroner i september og fra 1640 kroner i oktober (priser set på Norwegians hjemmeside d. 27. juli 2010).

Der er ofte special-tilbud til Faro lufthavn, så det betaler sig at holde øje med såvel Norwegian som Ryanairs hjemmesider, hvis man har en ferie på Algarvekysten i tankerne.

Se også: Flyruter til Algarve (Faro)

Herunder video fra Algarve:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer