Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Brøndby - Sporting Lissabon kamp om kvalifikation til Europa League gruppespil

Brøndby - Sporting Lissabon spiller i aften (26. august 2010) returopgør på Brøndby stadion. Kampstart er kl. 19 og kampen vises live på TV3 Puls. 

Brøndby vandt overraskende med 2-0 i det første opgør mod Sporting Lissabon om kvalifikationen til UEFA Europa League-gruppespillet.

Brøndbys træner, Henrik Jensen, venter trods det gode resultat i Lissabon, en svær kamp på hjemmebane i Brøndby, og fremhæver samtidigt at Brøndby kan lære meget af kampene mod Sporting Lissabon. Brøndby har to gange tidligere mødt portugisiske klubber.

I 1987 tabte Brøndby samlet til FC Porto, og i 1999 tabte Brøndby samlet til Boavista. Man håber derfor at 3. gang er lykkens gang mod portugisiske hold.

Brøndby-træner Henrik Jensens søn, Mike Jensen, forventes at få en vigtig rolle som midtbane-dirigent i aftenens kamp. Mike Jensen fik debut på det danske landshold mod Tyskland i august.

Til portugisiske medier udtaler Sportings træner, Paulo Sérgio, at der ikke er tale om "mission impossible", men erkender at udgangspunktet for kampen burde have været bedre.

I den første kamp i Lissabon havde Sporting 2 skud på stolpen og et ret tydeligt straffespark blev ikke dømt. Paulo Sérgio roser samtidigt Brøndby for at være et velorganiseret hold. Sportings startopstilling vil i aften være uden João Pereira og Pedro Mendes, der begge har skader.

Sporting Lissabons træner benytter Bragas præstation mod Sevilla i går, som motivation for at alt kan ske i fodhold. Braga vandt i går 4-3 i Sevilla og kvalificerede sig dermed til Champions League gruppespillet.

Tidligere Benfica-træner, Ebbe Skovdal om Sporting Lissabons chancer mod Brøndby
Portugisiske medier har interviewet Ebbe Skovdahl, der var træner i Benfica i 1987. Ebbe Skovdahl trænede dog kun Benfica i et halvt år, trods gode resultater. Ebbe Skovdahl har været træner i Brøndby i flere omgange, og er blevet dansk mester med Brøndby 4 gange.

Ebbe Skovdahl udtaler at en 2-0 sejr på udebane burde være en komfortabel margin for Brøndby. Samtidig advarer han imod at Sporting Lissabon er et højt respekteret hold i Europa, så man skal endnu absolut ikke tage kvalifikationen for givet i Brøndby-truppen.

Se Brøndby - Lissabon live
I Danmark vises optakt på TV3 Plus fra kl. 18 mens kampen i Portugal kan ses på tv-stationen SIC fra kl. 17.55.

Gense målene fra Brøndbys sejr i Lissabon herunder:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer