Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Flere rejser til Madeira – effekten af stormen på Madeira overvundet

For første gang siden august 2009 har Madeiras turistmyndigheder registreret flere turister i lufthavnen i Funchal på Madeira.

Oversvømmelsen i Funchal forårsaget af heftige regnskyld på ferieøen fandt sted i februar måned 2010 og satte i nogen uger turismen på Madeira under pres.

De fleste turister valgte dog at gennemføre deres allerede bestilte rejser til Maderia, og nu ser det ud til at effekten af katastrofen er fuldstændig overvundet.

Englændere og portugisere rejser til Madeira
I juli 2010 kunne den turist-ansvarlige på Madeira Conceição Estudante således med tilfredshed meddele at kurven er vendt med flere turister i lufthavnen end i august 2009.

Stigningen i rejser til Madeira, som der i øvrigt ikke blev sat tal på, udgøres primært af englændere og portugisere fra hovedlandet.

Der har i de sidste par måneder været særdeles gode tilbud på ferierejser til Madeira – også fra Danmark.

Se eksempelvis Rejser til Madeira med Portugalbureauet.

Rejser til Madeira med dansk guide
Vil man gerne rundt og se Madeiras mange seværdigheder er en rejse med dansk guide og ture inkluderet i rejsens pris ofte den billigste måde at rejse på.

På denne type rejser er hotellerne også ofte af en bedre standard, end på de billigste pakkerejser til Madeira.

Se eksempelvis rejserne ‘Blomsternes Madeira’ med Best Travel eller ‘Vidunderlige Madeira’ med Portugalbureauet.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer